Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muhtemelen, 6,5-7 arası bonservis. sonraki satıştan iyi bir yüzde + bonuslar olacak.

opsiyonu da aralık 2021 yaparız
kazık yeriz yani? irfan'ı neden bu kadar hypeladılar anlamadım hala. o paraya scout ekibinin daha iyilerini bulması gerek diyeceğim de gerçi yabancı sınırı geliyor galiba

Artık inşallah içi geçmiş adamları almayız.
Falcao'dan ne olursa olsun kar etme ihtimalin sıfıra yakın iken zarar ihtimali yüzde doksan.
Fakat genç futbolcudan çok para versen bile zarar etme ihtimalin çok düşük. Luyindama'yı hoca kestiği halde çok genç olmamasına rağmen yine de aldığımız fiyatın üstünden satmayı düşünüyoruz.

@Keramettin TANRIVERDİ admirim senin kulağına çalınmıştır illa ki

İrfan bitmiş galiba kesin dediler var mı bir netlik ?

Kanka ben bunların 2 kilo domates alacağına inanmadigim için bana tüm transferler inanılmaz geliyor o yüzden şaşkınım hala.. irfanı ben ancak makul ücrete isterim 6-7 maximum
hele hele luyi 3-5 kuruşa satılıp para irfana yatırılırsa ağlarım yeminle

Falcao böyle zıplasa pozisyon sonrası değişiklik ister
Es2JxS8XYAEakC0

Bu da 10 gun karantinaya girecek di mi
Fb macini kesin kacirir yani

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

@Keramettin TANRIVERDİ admirim senin kulağına çalınmıştır illa ki

İrfan bitmiş galiba kesin dediler var mı bir netlik ?

Kanka ben bunların 2 kilo domates alacağına inanmadigim için bana tüm transferler inanılmaz geliyor o yüzden şaşkınım hala.. irfanı ben ancak makul ücrete isterim 6-7 maximum
kim diyo yahu?

kazık yeriz yani? irfan'ı neden bu kadar hypeladılar anlamadım hala. o paraya scout ekibinin daha iyilerini bulması gerek diyeceğim de gerçi yabancı sınırı geliyor galiba
Hoca'nın irfan güzellemeleri gökselin iştahını kabarttı. düştük ağına bir kere.

Umarım kucaklamayacak kadar Galatasaray sevgisi vardır köftecide

Gedson gelirse çok daha fazla sevinirim. Nasıl olmuş bilmiyorum ama orta sahada tam ihtiyacımız olan oyuncu tipini bulmuşlar bu sefer. Onyekuru ile birlikte iki driblingçi adam eksilten adamla rakibin dengesini bozup pozisyon buluruz daha rahatça.

Bu adam için gelmek istemiyor dediler nasıl da gülüyor aslanım benimmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt