- 22 Ağustos 2010
- 33.153
- 38.072
- 3.033
Mohamad gelmiş
6 Şubat'ta K.köy'de Belhanda, Feghouli, Mohamad :/
6 Şubat'ta K.köy'de Belhanda, Feghouli, Mohamad :/
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendini atiyor yere. Bizim topcumuz degil. Umarim hepten kurtuluruz. Duygusallik yapma murhan13 milyon ödedik ama diagne'ye ne zaman git desen gidiyor, gel desen geliyor. hep talibi oluyor. su adami kasimpasa'dan 5'e alsaydik son yillarin en iyi transferi olacakti belki de. fiyat arttikca tepki ve zarar artiyor. falcao gibi biri asla degil. sakatlanmiyor. sakatlik numarasi yapmiyor.
Omrumce boyle yakisikli adam gormedim . Gozleri omre bedel![]()
sicak gelisme... Mostafa telefonunu kapatmis kendisine ulasilamiyor, Zamalek yonetimi kendisini Galatasaray’a gitmesi icin ikna etmeye calisiyor
Adam gülüyor![]()
sicak gelisme... Mostafa telefonunu kapatmis kendisine ulasilamiyor, Zamalek yonetimi kendisini Galatasaray’a gitmesi icin ikna etmeye calisiyor
Renktaş birsürü örnek var böyle binlercesine dava açmamız lazım o zamanEkli dosyayı görüntüle 110941
Bu herife ceza verdirin. Koskoca Galatasaray taraftarına ve takımına kimse Fetocu diyemez
Burnuma pis kokular geliyoBu keltoşu falan geçtim de L'Equipe nasıl patladı ya onun şokundayım hala,son 2 günde neler döndü acaba bu transferde
KUDURUNNNNNNNNNNEkli dosyayı görüntüle 110941
Bu herife ceza verdirin. Koskoca Galatasaray taraftarına ve takımına kimse Fetocu diyemez
Her şey şurada başladı;
Doğrudur kardeşim. Valla genç sayılabilecek yaşlarda futbolcu almak beni bayağı heyecanlandırdı. O yüzdendir.
Marcao 23 yaşında, Lyundama 26 yaşında, Taylan 24 yaşında, Emre Kılınç 24 yaşında, Oğulcan 24 yaşında, Kerem 22 yaşında, Emre Akbaba 26 yaşında