Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Biri patlayınca(bugünkü rodopun kap yok diyip patlaması)rodopla beraber takılmıyor muydu bu yaw.
ikiz dingiller
diğeri geçiyo direksiyonun başına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biri patlayınca(bugünkü rodopun kap yok diyip patlaması)rodopla beraber takılmıyor muydu bu yaw.
ikiz dingiller
Rodop, bu aksam KAP beklemeyin dedi. KAP geldi.
Rodop, Gedson haberleri yalan dedi. Yoksa??![]()
Rodop, bu aksam KAP beklemeyin dedi. KAP geldi.
Rodop, Gedson haberleri yalan dedi. Yoksa??![]()
yakalıyorsun arassss yapıyon bu sporu1871 Kurukahveci Mehmet Efendi. 1+8+7+1= 17
Ekli dosyayı görüntüle 110975
Ekli dosyayı görüntüle 110977
1871 Kurukahveci Mehmet Efendi. 1+8+7+1= 17
Ekli dosyayı görüntüle 110975
Ekli dosyayı görüntüle 110977
kayisi kim ya anlamadim ben
SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayrıca Alanya'dan 400 bin Euro alıp Hamsilerden en fazla 600 bin Euro alır.Bakasetas 2m euro diyorlar biz ustesek en az 5 derler
İrfan için yem olabilir desem bunu bizim basının yazması lazımdı tam tersi durum var şu an. GaripHâlâ çözemedim yav niye tüm dış basın yazdı gündemde yoksa
Dogru ama 1,5 yillik kira parasiydi. Bizden de en kotu 2 isterler zaten (normalde). Bakalim su Diagne transferi KAP'a aciklansin oradan anlariz gelecek olan parayi. Baska biri gitmeyecekse tabi.reis yanlışsam düzelt ama bu herifin kiralarken bile 4 5m almışlar
biz nasıl kiralayacağız
aman kim seker onu. gedson lazim bize 3 er 5 er cakar gecerizMalatya'da ki işte kim olacak