- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Garip çar ya penaltı atmadan önceki görüntüsü aklımdan çıkmıyor sudan çıkmış balık gibi sanki diyorki nerden futbolcu oldum bu heriflerin arasında işim neçarpma işlemindeki sıfır bence direk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Garip çar ya penaltı atmadan önceki görüntüsü aklımdan çıkmıyor sudan çıkmış balık gibi sanki diyorki nerden futbolcu oldum bu heriflerin arasında işim neçarpma işlemindeki sıfır bence direk
gule oynaya dedikleri cinsten galibiyetler serisi baslar.Oy oy oyyyyy, gelirse herkese benden çaaayyy. Fernando, Gomis, Ndiayeli kadrodan sonra ilk kez eksiksiz ve kusursuz kadromuz olmuş olur.
İrfan transferi de Luyindama satışına bağlı gibi yine bir şeyler dönüyor. HayırlısıBeyler o kadar dikkatli adamlariz ama hepimiz kaçırmışız yeni farkettim Benfica Ferroyu maç kadrosuna almamış muhtemelen o transfer de bitmek uzere
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çocuk geliyorsan engelle beni yazmış DM den engellemiş irfan![]()

Video baya iyi
sakat irfan can'i alacagimiza
Ama geliyor haberleri yayılıyor...bu ne yaw![]()
1 cisim yaklaşıyor Ewt.Ama geliyor haberleri yayılıyor...![]()
Yedlin diyip kaçayım1 cisim yaklaşıyor Ewt.

Eyvah bu böyle dediyse daha da gelmez
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yapmayın şöyle şeyler
Tam bir Türk takimiyiz her şeyi son dk da yapıyoruz yumurta iyice dayanincaİrfan transferi de Luyindama satışına bağlı gibi yine bir şeyler dönüyor. Hayırlısı