- 16 Haziran 2010
- 204.393
- 156.581
- 6.838
Mostafa Mohamed, Cumartesi günü İstanbul'a gidecek. (@Elwatan_Sport)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene olmaz seneye katki verir kiralamayaz sonucta bu adamiİrfanın sakat oluşu unutuluyor galiba haftada 2 maç oynuyoruz 1 ay yok diyorlar önümüzde öyle bir 5-6 maç varki bunların hiç birinde oynayamacak adama 10m nasıl verilecek? Ondan sonrası bizi şamp yapacak güçte ama bu virajı dönemezsek irfana gerek kalmıyor sanki.. büyük kumar değil mi?
Dur dur totemler belli olmasınRengim Galatasarayın kap açıklaması resmi olmayabilir safları terketmeyelim
![]()

Yusufu bekliyoruz keske sag kanat alabilseydik ayrica
Yahu şu kadroya Donk olmuş mu hiç
Rodop bunda da mı patladı yaniMostafa Mohamed, Cumartesi günü İstanbul'a gidecek. (@Elwatan_Sport)
Video baya iyi
O bu gece gelecek mi demisti?Rodop bunda da mı patladı yani
çavuşoğlunun dediği gibi rengo şampiyon mu olacak bu i**eler giderse gitsinbakasetas trabzonda iş yapar baya yaw gitmesin
Kral bjk maçına yetişmelibakasetas trabzonda iş yapar baya yaw gitmesin
Yarın demişti galibaO bu gece gelecek mi demisti?
Yapabilir, insanlar pas isabeti dusuk diyip salliyor ama taylaninki daha dusuktu erzurumda. Ayrica alt yapilarda ve milli takimda 10 numara oynamış. Yani pasi falan duzelir bizde ama bizim seviyemizde ölçemiyorum hoca istiyorsa kesin alınmalıSence youssouf is yapar mi
Ben takip etmedim pek
Kral bjk maçına yetişmeli