Ferdi Hoşer
Aslan Üye
- 1 Aralık 2008
- 8.279
- 4.056
- 1.748
İrfanda sevindirici gelişmeler var belliki farklı hesaplardan aynı anda paylaşımlar geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Izlenir
vizyonun gerçekten sıfır knkAbartıya kaçmadan bir 11 kurayım dedim
![]()

Reis sen benim tanıdığım Aras simsek olabilir misin acaba 2006daki kayserispor maçına hakan adlı arkadaşınla son anda bilet bulup giden ArasDiyorum ya işte kaç sezondur 20 golü görmüş gol kralı yok. Kısır bir lig.
vizyonun gerçekten sıfır knk
Bu kadroya Fegh yerine Emre'yi koyup üzerine Ndayishimiye'yi koyuyorsan vizyonsuz derim artık sana![]()
![]()
Gitsin tabiki gurur duyuyoruz onunla inşallah Tuchel hocamın Chelseasisine gider Premier Lig de Manu da Fernandes live de thiago City de de de bruyne var sıra gelmezmilandan 5 istedi milan veremedi sezon sonu ingiltere yolcusu
yüksek ihtimalle 30 dan sonra gelecektir, çünkü burayı zaten garanti görüyor,Büyük adam olamadiysak hayallerimizi de satmadık ya renktaş hayal işte bir gün gelecek elbet ama Alman evladı gibi 32 de diriliş Ertuğrul kafasıyla gelmesin
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
ha bu hafta sonu için mi?feg sakat

Ben Hakan'ın bizde efsane olacağını düşünüyorum dediğin yaşlarda gelirse büyük katkı saglaryaşı 26
bence 29 30 gibi gelir artık
milandan sonraki sözleşmesi 3 yıllık olur sonrasında bize gelir diye düşünüyorum
sal peşimi hain adamha bu hafta sonu için mi?![]()
6 numaramiz olsaydi luyindama icin 15m u kabul etmiyordukHoca da artık bir zahmet luyindamayı 11'e koysa.
Çok iyi, keşke..Muslera
Yedlin Ferro Marcao Saracchi
Taylan Ndashimiye
Feghouli İrfancan Onyekuru
Mohammed