Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dün güzel gündü ama en keyif veren twitler Manudan geldi.

Kudurdu kel.

Transferler geç geliyor ama sanki bu sefer bir şekilde gelecek gibi.

Hocanın istediği Mohamed ve Onyekuru tamam.

Şimdi transfer penceresi açılırken neye ihtiyacımız vardı?

- Hızlı Kanat = Onyekuru ✅
- Forvet = Mohamed ve Halil Dervişoğlu ✅
- Orta saha = İrfan Can veya bir başkası ⏳
- Sağ bek = Yedlin ⏳

Hiç ümidim yoktu. Onyekuru-Yusuf-Halil ile bitiririz diyordum ama hikaye çok başka yere gidiyor.

Umarım son düzlükte batırmazlar işi...

Bu misirlilar niye boyle yav

1611905979340.webp

İrfancani kim konuşulan rakamlara alırsa elinde patlar.Turkiye şartlarında iyi oyuncu ancak 7-8 milyon Euro verilecek topçu değil.

Bu fb mesuta lisans çıkarmak için güya bazı oyuncuları maaşını indirmiş. irfanı alırlarsa kimlerin maaşı yanacak bakalım. Doğuştan fb li mert hakandan bir indirim fedakarlığı bekliyorum.

Ali Koç un görüşmeye gittiği gün bile planlı bencede irfanı almayacaklar ama bu süreçte ne kadar olumsuzluk varsa pompalamaya çalışıyorlar bugün maçtan önce ilk gelen haberler fener ibfk ile anlaştı haberleri olur.

SM-G980F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Günaydın renkdaşlar. Çok kritik bir haftaya giriyoruz. Bugün Gaziantep, hafta içi başak ve önümüzdeki hafta kadıköy deplasmanı. Bugün Antep'i yenmeliyiz haftaiçi başak maçından galip ayrılıp kadıköyde yenilmezsek önümüz açık. Umarım herşey yolunda gider. Feghouli keşke sakat olmasaydı bu süreçte..

Gedson ihtimali varsa zorlanmalı diye düşünüyorum 1.5 sene kiralık 12-15 bandında satın alma olsa neden olmasın derim. Diagne'ye 13 verdiğimiz bir ortamda bu paralar böyle futbolculara gidecekse seve seve veririm.

Ustad ama ikisi de sag stoper .Benfica yedek kalması için adam yollamaz ki. Onlarda da yedekti. Kaan da aynı şekilde. Bu arada Donk da var

Kaan 3 bolgeyi yedekliyor. Buyuk ihtimal maliyeti dusuk diye firsat kovaliyo bizimkiler. Haklisin ustat ferro gelse as oynar. Bekleyip gorelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt