- 28 Haziran 2010
- 28.947
- 27.634
- 3.298
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rosier style. Sadece ortalari kötü ama asiri derece de hizliYedlin nasıl oyuncu..
Omarı bile yetersiz buluyordum ben GS seviyesi için.. Ona göre kıyaslarsanız nasıl..
Yedlin nasıl oyuncu..
Omarı bile yetersiz buluyordum ben GS seviyesi için.. Ona göre kıyaslarsanız nasıl..
yav fener bu borçları nasıl ödeyecek.
takımın borcu almıs basını gitmis. hala bize salça oluyorlar. finansal fairplay gelmeden vurgun mu yapıyorlar?
Bu konuda ülkenin en iyisiyiz. Fakat biz buluyoruz, saraydan destekli sırtlan camia atlıyor.
O yüzden scout departmanına iyi para verip sağlam sözleşme yapacaksın ki bu bilgileri de sadece futbol şb sorımlusı, td ve başkan dışında kşmse bilmeyecek, dışarı haber sızdıranı da kanırtacak bir sözleşme olacak ki yeltenemesinler bedavacı şikecilerBu konuda ülkenin en iyisiyiz. Fakat biz buluyoruz, saraydan destekli sırtlan camia atlıyor.
Galatasaray'da Gedson Fernandes, İrfan Can'ın alternatifi olarak bekletiliyor. (Nevzat Dindar)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasaray'da Gedson Fernandes, İrfan Can'ın alternatifi olarak bekletiliyor. (Nevzat Dindar)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ee sadece hızı var ise tarık çamdal dan ne farkı kaldıRosier style. Sadece ortalari kötü ama asiri derece de hizli