Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lala Buta
geçen sene yılmaz vuralda olsa şampiyon olurdu başakOkan geçen sene şampiyon yapmasaydı 2-3 sene devam ederdi başakta
Toparlar takımı. Aykut gelirse İrfan’ı salmaz4 gün var bizim maça yeni hoca gelse nolcak
Etebo da o ligden geldi .Artık birakin şu premier lig takıntısıni.O ligde de oynayan bir sürü çöp adam var.Yedlin tutarmi,izleyip göreceğiz.Ancak pre.lig bir gösterge değil.Yedlin niye pisman edecekmis acaba ? Yedlin 10 numara bek olur bizim için.
Premier League görmüs adam, ayaklari yere basiyor ve saglam kumasi var.
Sunuda soyleyeyim Yedlin gelirse gelir, onun disinda transferi kapattigimizi dusunuyorum ben.
İsterse Klopp'u getirsinler İrfan kafasında Başakşehir'i sildikten sonra değişen hiç bir şey olmaz bence.Toparlar takımı. Aykut gelirse İrfan’ı salmaz
Umarım renktaşİsterse Klopp'u getirsinler İrfan kafasında Başakşehir'i sildikten sonra değişen hiç bir şey olmaz bence.
O zaman da o giderdi bu senegeçen sene yılmaz vuralda olsa şampiyon olurdu başak
CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynisini dusundum duyunca. Bardakta ki son damla bu konudur muhtemelencimbombomun çocuğu okan hocam ya irfanı fatih hocama vereceksiniz ya da bu diyardan gideceksiniz dedi ve kovuldu
Okan'ın gidişiyle İrfan'ın alakası yok.
Son dönemde kontrolü kaybetti, her maç, kavga, olay çıkarıyor o yüzden muhtemelen kendisi bırakmak istemiştir.
Bence de..Millet yarim pozisyonla maç kazanıyor adamlar puan kaybettikleri çoğu maçta deli gibi gol kacirdilar..Buruk çok iyi hoca bence Başakşehir resmen bu sene talihsizlik rekoru kırdı adamın pek suçu yok. Fatih hoca sonrasında kesinlikle görmek isterim bizim takımda ama bir Avrupa yapabilir şu anlık.
Buta +1 opsiyon varmisLala Buta