Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hemen Hysaj'a teklif goturulsun.
Çok alabileceğimizi sanmıyorum ama güzel olurdu, sol bek için Bertrand & Amavi & Bernat veya Moreno sağ bek için Hysaj & Lala & Sabaly & Montiel & Buta vs. var sözleşmesi bitip boşa çıkacak

Şöyle bir durum var reis eldeki beklerin durumu gerçekten çok büyük sıkıntı, 2 tane bek oyuncusunu bonservis ödemeden takıma katmak müthiş olurdu

Linnes üzerine çok konuşmaya gerek yok bence rotasyon oyuncusu olmaktan ileri gidemedi yıllardır, o maliyeti ile kadroda tutmak saçma olur
Şener 'in Galatasaray kariyerinde herhangi bir başarısı bir katkısı olmadı sözleşmesinin bittiği gün yollarımız ayrılır umarım
Saracchi enerjisiyle tatlı sert oyunuyla ligimiz şartlarında iyiydi ama solak oyunculara göre çok yontulmamış bir ayağı var. Leibzig kendisi için 12 mil.€ ödedi 22 yaşında tutup da bonservisini almak pek ihtimaller dahilinde değil
Emre Taşdemi yine bunlara kıyasla oynadığı dönemde katkı verdi ama sakatlık meselesini aşabilecek gibi görülmüyor. Hani çok maliyetsiz bir oyuncu yetenekli olduğu da ortada keşke sakatlık sıkıntısı yaşamasa da rotasyonda güvenebileceğimiz bir oyuncu olsa

2 tane doğrudan koşulsuz şartsız oynayabilecek bek oyuncusu hatta duruma göre 2 tane de rotasyon oyuncusu gerekebilir duruma göre...

Parma, Bayern Münih'in 19 yaşındaki forveti Joshua Zirkzee ile €15M satın alma opsiyonuyla sezon sonuna dek kiralık olarak anlaşma sağladı. (SKY)

Bu 260bin girdi olarakmi gösterilecek?

Screenshot_20210129-124344_Twitter.webp

Sekidikadan gelen parayı mı verecez acaba yedline 200 300k civarı

Madem instagrama yazmadan buraya yazdim, buraya aciklamasini yapiyim.

Oyuncu ile el sıkıştık.
Newcastle da sözleşmesi sezon sonu bitiyor.
Vize problemleri var.
Newcastle tamam dediginde oyuncu istanbul‘a gelecek.
Instagram‘a geldi diye post atmama sebebim bu.
Newcastle ne zaman ok dedi.
O zaman transferi girecem.
Oyuncu ile anlastik 🤝

bilalbayar yazdi telegramdan. Abv her yerden duyum alma cabasindayim sizin icin

Calisma izninin uzatilmasi nasil transferi olumsuz etkiliyor ben tam anlamadim

Erolda tam bi piyon Elimde verimli Pelkas varken gittiniz Mesutu aldiniz tamam Okey ikisini koyayim arkalarinda da Gustavo idare etsin diyebilir
Irfani nereme sokacam Ali Bey diyemeyecek kadar ezik bi adam mi Pelkas Ozil Irfan ile ciksinlar bakalim maclara 3 atiyorlarsa 5 yerler .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt