Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarım İrfan' ı alır fb ve kurtuluruz kazık yemekten.

bir sürü örneğimiz varken, o kadar para edecek bir oyuncu asla değil ve gaza gelip alırsak çok pişman olacağız.

1611928226706.webp

ya fb nasıl alıyor. onların teklifinden sonra bize sorulacak.

Dikkat! Sosyal medyada duyduğunuz herşeye inanmayın her hıyarım var diyene tuzlukla koşmayın. Kaç yıl oldu nasıl bir manipülasyon döndüğünü hala anlamadınız mı? Onun dışında bir oyuncuya teklif yapılır olur veya olmaz bunu hayat memat meselesi haline neden getiriyorsunuz? Bu takımın hocası forvetsiz şampiyon yaptı bu takımı. Biz Galatasarayız. Galatasaray komleksiyle kontrolünü kaybetmiş bir meczubun sahada getiremediği şampiyonluğu masa başı işlerle baba parasıyla almaya çalışmasını fenerliler içine sindirmesini anlıyorum da sizi anlamıyorum nasıl övebiliyorsunuz? ki bu adam bizim başkanımız olsa kıçına teneke bağlar yerin dibine sokar yollardık .. İrfanda fiyat arttıralım diye çeşitli haberler yapılıyor ancak fiyat arttırılmamalı fazlasını veren varsa buyursun alsın. Onyekuruya,muhammede anlaştığımız paralar belli fazlası olmamalı geçmişte yapılan hatalar tekrar edilmemeli

Ali Naci Küçük: "Galatasaray’ın bugün Başakşehir’e yaptığı son teklif; 6 milyon Euro bonservis + sonraki atıştan %50 pay + sezon sonunda da bonuslarla birlikte ciddi bir rakam. Son görüşme yarın."

Bizimkiler kafayi yemis.
4m + %50 pay dışında teklif verilmemeli. %50 pay da nasıl olsa satamayacağız

İrfan ben GS'ye gitmek istiyorum derse Göksel Gümüşdağ oyuncusunu Hasan Kartal gibi tehdit edip zorla kuşlara satmaz heralde. O kadar itlik yapması için bize epey düşman olması lazım. İş İrfan'da bitecek ve galasevgisi, baron gibi duyumcu hesaplar da buna güveniyor bence.

kazıksa kazık biz alacağız, almalıyız. diagneye 13 ödedik biz. yarın bir gün bir oyuncu satarız kara geçeriz. acımayın alın orta saha yok. 7-8 eder bu adam bu şartlarda.

ya bu irfan kimi istiyor bizi mi kuşları mı. Fatih terim yalan söylemez sanırım. Ozaman nasıl alıyor fb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt