Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TS Bakesetas'ı almasaymış, Akbaba'yı alıyormuş. Ah be

Göksel bey azıcık Galatasaraylıysa fenere satmaz. Para diyeceksiniz ama Anti Galatasaray lı gibi davranmasa zaten daha çok kazanır.

Gelecek sezon için dogru ama suan Donk iyi götürüyor
Bilmiyorum reis ben önce stoperin ne kadar defans yapabildiğine bakarım Donk yapmıyor hani dener başarısız olur yapamadı deriz ama Donk defans yapmıyor

Kornerden top geliyor çıkıp vurmuyor mesela Dicko sağa sola deliyor defansı Donk peşinde koşmuyor bile eşlik ediyor sakin sakin veya Maxim'in köşeye vurup Muslera'nın lastik gibi uzadığı pozisyonda gidip Maxim'e vurdurmayım demiyor götünü dönüyor rakibe bu dediklerimi ilk defa bu maçta yapmıyor reis bundan önceki maçlarda da hemen hemen aynıydı yarın Başakşehir maçına çıkalım bu yukarıda dediklerimin hemen hepsi yine olacak

Abi elinde her tip oyuncu olması lazım.

Hocayı eleştiriyorlardı oyuna geç müdahale diyor diye.

Ulan ne yapsın sanki maçı alacak yedeğimiz var?

Çok güzel oldu çok kritik galibiyet.

Tabi ilk yarı Muslera olmasa soyunma odasına 2 farklı geride girerdik...
Evet kadromuz oldukça kısıtlıydı şimdi bu takıma Feghouli ve Mohamed eklenecek tehlikenin farkında mısınız? :asd:

5df773cefd9db21a1c58b0c4.webp

Kuş tayfa delirdi

Hız herşey değil ama çok şey

Akbaba belhanda yerine iki hızlı oyuncu girdi maçı çözdüler

yalnız ikinci golde keremin ordan onyekuruyu kaçırabilmesi,onyekurununda kaçması basit bi gol değil sevindirdi beni

diagne falcao yada babelde muhtemelen o pasa hareketlenmeyip top usul usul kaleciye giderdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt