Seçkin Yıldız
Aslan Üye
- 22 Kasım 2008
- 9.599
- 3.250
- 1.918
6 aylığına 2 milyon dolar iyi para kanka. Adamların liginde çerez parası bunlar. Bize gelince servet oluyo
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O giderse diye diyorum zaten yoksa stoper almayız.Luyi giderse imkansız bir transfer değil aslında. Ferro-Marcao yüksek teklifler gelene kadar bizi uzuuun süre götürür üst düzey.
Herseyi sana diyecek zaten. Buda kendini bir hakt saniyorTümer’e bak, Ayhan diyor ki İrfan bence Galatasaray’i istiyor.
Tümer de İrfan öyle bir sey demedi belki feneri istiyor bilemeyiz diyor
.Gedson irfan ve 6 no gelse neguzel olur. Belhandayi postalariz. Diagneden sonra bal kaymak olur
Çok troll adam yahu

Maçlarda da öyle eyvah diyorsun yandık diyosun biranda çıkıyor ortaya relax sakinnn derr gibiYok da.Abi,fırsat transferini duydun mu ?
Hesabını kitabını yapmışlardır herhaldeTff limit konusu var. Maaşı da çıkmalı bizden.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
admirim irfan 8 numara ama bizim daha çok 6 ve 10 numara ihtiyacımız var. Kısıtlı bütçede 8 numara almak mantıklı mı sence?O giderse diye diyorum zaten yoksa stoper almayız.
GBP yazılmış işteNe kadar amatörce bi açıklama arkadaş bu ...
1.400.000 ne TL mi ? Dolar mı ? Euro mu ?Ekli dosyayı görüntüle 111195
hahahahaha
Bence sen şimdiden sevdiklerinle vedalaşmaya başla.hadi hocam acıklayın artık gecemiz şenlensin. son günlere bırakmayın bu işleri vala transfersiz girecez diye cok korkuyorum 2. devreye.