- 12 Ocak 2013
- 50.884
- 60.300
- 4.323
mehmet ayan ortaya aldılar top gibi oynuyorlar programda, Ilgaz zeki adam rezil etti 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

o zaman senden baslayayim keramettin :rose:Bence sen şimdiden sevdiklerinle vedalaşmaya başla.
Boyle efendi gibi duran saman altindan su yuruten tiplerden korkacaksin.İrfani Avrupa’dan isteyen kulüpler var diyor Düzenin adamı Ersin , say bakalım kimmiş bu kulüpler
İrfan 10 da oynar ya gerekirse ama biz zaten çift 8le oynuyoruz ve Kuru varken de öyle olmalı.admirim irfan 8 numara ama bizim daha çok 6 ve 10 numara ihtiyacımız var. Kısıtlı bütçede 8 numara almak mantıklı mı sence?
GBP sterlinin kısaltması, TRY veya USD gibi düşün. Külüp tertemiz açıklama yapmış neresi amatör? İlla bir şeye dışkı atacaksınız yahu!Ne kadar amatörce bi açıklama arkadaş bu ...
1.400.000 ne TL mi ? Dolar mı ? Euro mu ?Ekli dosyayı görüntüle 111195
Anlık düşüşe geçen futbolculara pek güvenmiyorum. Ferro,riskli olur.Yok da.
Yedlin de
Gedson da
Ferro da fırsat transferi şu ortamda.
Çünkü ikisi şans bulamıyor biri de bitiş çizgisine yakın ve bedava.
ismi geçmeyen birileri var hala. sanmıyorum ama cok isterim doyamadık daha gomis'e.Gomisin paylaşımı hocanın süpriz transfer demesi ulan bide gomisi ger getirmesin bunlar bi gelirse bak sen olacaklara![]()
O değilde Diagne imşallah orda başarılı olur ben çok iyi kalpli bi insan olduğunu düşünüyorum gel dedik geldi git dedik gitti hiç sorun çıkarmadı taraftarlar küfür etti gık demedi isyan etmedi pırlanta givi bi insan bence umarım orda başarılı olur premier ligde iyi bi oyun ve performans sergiler mutlu olur orda kalır canı gönülden istiyorum bunu bu adam için
Rizde attığı golle şampiyonluk getirdi. Aslında borçlu bile olabilirizDiagne den şimdiden 5 milyon Euro kazandık kiralıklardan
Sanırım bu adamdan zarar etmeyeceğiz
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Abicim defolu olmayan adamı alamayız, anlamıyorsunuz ama böyle.Anlık düşüşe geçen futbolculara pek güvenmiyorum. Ferro,riskli olur.
fırsat transferi dedi , Gomisin durumu ne acaba , bı fırsat olaydı keşkeismi geçmeyen birileri var hala. sanmıyorum ama cok isterim doyamadık daha gomis'e.
ismi geçmeyen birileri var hala. sanmıyorum ama cok isterim doyamadık daha gomis'e.