Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mehmet ayan ortaya aldılar top gibi oynuyorlar programda, Ilgaz zeki adam rezil etti :asd:

Yalaka medya herkes köpeği olmuş paranın ali koçun.Yazik günah kazandıkları paraya bak bide

UEFA’nın hem Avrupa kupalarından men hem de gelirlerin yüzde 50’sine el konulması kararına karşı Trabzonspor'un itirazı kabul edildi. Bordo-mavili takımın kasasına bu itiraz sonucunda 4 milyon euro girecek.

Trabzon a para yağıyor

Özgür savaş özüdoğru
@Cevahir Durmaz
hqdefault.webp

admirim irfan 8 numara ama bizim daha çok 6 ve 10 numara ihtiyacımız var. Kısıtlı bütçede 8 numara almak mantıklı mı sence?
İrfan 10 da oynar ya gerekirse ama biz zaten çift 8le oynuyoruz ve Kuru varken de öyle olmalı.

6 numara demeyeyim de top çalan ciğersiz bir adama ihtiyacımız var. Yusuf'a negatif değilim ben o yüzden. En kötü Belçika'ya itelenir.

O değilde Diagne imşallah orda başarılı olur ben çok iyi kalpli bi insan olduğunu düşünüyorum gel dedik geldi git dedik gitti hiç sorun çıkarmadı taraftarlar küfür etti gık demedi isyan etmedi pırlanta givi bi insan bence umarım orda başarılı olur premier ligde iyi bi oyun ve performans sergiler mutlu olur orda kalır canı gönülden istiyorum bunu bu adam için

Katılıyorum kendisindede kabahat yok. O 13 milyon euroluk anlaşmayı yapanlara sövmek lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt