Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.620
- 13.830
- 1.998
2 aydir gunde 5 kez yaziyorum bunuBizim takımda josef olsa rakip takım ortaya gelemez. Dos lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 aydir gunde 5 kez yaziyorum bunuBizim takımda josef olsa rakip takım ortaya gelemez. Dos lazım.
hocam emri ver cimbom old boys ruhu uyansın."GALATASARAY GERİ ÇEKİLMEMELİDİR"
Bizim milletin diline düşmeye göre .. ebesine kadar bezdirirlerBu gunun en cok cevap alan mesaji olarak seni tebrik ediyorum. Bende yorum yazmistim, ama forum akiyor gormemistim diger mesajlari.
kusura bakma renktas
Ne diyorlarulan a spor![]()
Çok troll adam yahu![]()
Maçlarda da öyle eyvah diyorsun yandık diyosun biranda çıkıyor ortaya relax sakinnn derr gibi
Bedava olacak olması fırsat.Yedlin gerçekten bizim için fırsat transferi mi? Bence tam anlamıyla bir ihtiyaç.
Ozonfor trollmudur nedir

fatih hoca açıklama yapıyor diye toplantıyı açtılar bende hoca yeni açıklama yapıyor sandımNe diyorlar
Bence de. İçerde patlamalı."GALATASARAY GERİ ÇEKİLMEMELİDİR"
Öğlen çalışma izni çıktı diye İngiltere den haber vardı. Yine alırız ama ufak bir miktar bonservis isteyebilirler belkiBedava olacak olması fırsat.
Kenan Karaman hamlesi gelebilir bence.
Yazmıyomuş ama öteki türlü imkansız nerdeyseDiagne nin maaşını onların ödeyeceği açıklamada yazıyomu
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu bir dramdır.