- 1 Ağustos 2014
- 63.859
- 75.064
- 4.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
vedat nasıl gittiyse bu da gider renktaş.İrfancan Fenerbahçe’ye gitmem derse alamazlar, köle değil adam sonuçta
Duyum getirdim
Yedlin de diğeri kimFatih Terim: 2 oyuncuyu yönetim bugün yarın açıklayacaktır. Bazı fırsat transferleri de olacaktır. Tüm şartlarımızı seferber ettik
Vedat icin de oyle diyorlarduk forumda. Kazik vs vs. Sonra giren Falcao kazigini gorduk.
Fenerin 10 milyona kadar daha limiti var.
Yalı çocuğu tamamini kullanacaktir.
Göksel 8 e de bırakmaz bize. Yalı çocuğu daha da yükseltecektir. Bence zor bir transfer.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Öyle bi giderki futbol hayatın biter diye korkuturlar çocuğu, zor o iş. Gönülsüz gideceği için fayda göremezler ama.İrfancan Fenerbahçe’ye gitmem derse alamazlar, köle değil adam sonuçta
Yedlin de diğeri kim
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ali Koç yazmıştır bunları.
Her ilgilendiğimiz oyuncuya atlayan sizsiniz gençler...
Youssouf olabilirYedlin de diğeri kim
RMX2170 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Visca irfan paketini 8-9 milyona yapip gelsinler yarin
Renkdas konu futbolcu kiyasi degil, transfer süreciEmre Akbaba'yla İrfan'ı nasıl kıyaslanıyor hayret ediyorum 1 tanesi sürekli ilk 3 sıraya oynayıp şampiyon olup CL'de uzaktan 3 tane şutuyla hattrick yapan futbolcuyken Alanya'daki Emre Akbabayla nasıl kıyaslanıyor çok ilginç gerçekten tebrik ediyorum...![]()
Ek iş olarak dizi cekiyo limiti yükseltmek icinErol buluta benzettim tobe bismillah