Ömür Çelik
Kırmızı Üye
- 30 Ocak 2019
- 1.838
- 1.369
- 1.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süreç illa ki olacak ama Emre Akbaba gibi örnekler yakışmıyor Emre belki sakatlık geçirmeseydi bambaşka bir seviye olabilirdi 2 tane ağır sakatlık geçiren futbolcuyla aynı kıyaslama yapılmamalı...Renkdas konu futbolcu kiyasi degil, transfer süreci
Terbiyesiz salak şeyler bunlar zeynep yaBu utanmazlar Twitter'de ne yazıyor ya. Hem hırsız, şikeciler, hem herkesi ayartan kendileri hem de üste çıkıyorlar. İnanılmaz derecede aşağılık bir camia. Terbiyesiz utanmazlar!![]()
Hoca Yedlin hakkinda tam olarak ne dedi
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Mohamed'i 2 senedir takip etmis scout ekibimiz. Iste bana artik boyle planli projeli transferlerle gelin. Menajer transferi olmasin bir daha.
@Murat Saylak12noyu ciddiye alan kaldı mı gerçekten? En son ts taraftarları içlernden geçmişti bunların
Aynen, 6 milyona batmayip 7.5 milyona mi batacagiz?HOCANIN DEDİĞİ GİBİ: KOCA GALATASARAY GERİ ÇEKİLMEMELİDİR.
HERŞEY PARA, PUL, İLİŞKİ DEĞİLDİR..
VARSIN 2-3 MİLYON BU YÜZDEN ZARAR EDELİM. DİAGNE VE FALCAOLARA ÖDENEN 30 MİLYON BATIRMADIYSA, 2 MİLYON DA BATIRMAZ.
Senin genconun yerine gelecek diye korkuyon dimi?Bu gedson olayı nereden çıktı? Ben zerre ihtimal vermiyorum ki ortada dolaşan bir şey de yok
Yahu irfanla vedatın durumu çok farklı anlayın şunu.. Vedat bedava gidiyordu yazın 6 ay kariyerini hiç ederiz dediler Rize'nin kaybedeceği birşey yoktu ama Vedat 6 ayı çöpe atamazdi.. İrfani kadro dışı birakamazlar fener'e git diye birakirlarsa değeri dip yapar basakin işine gelmez.. İrfan bize gelmek istiyorsa gercekten bize gelecektir gelmediyse emin olun yürekten istemediğinden gelmez
İrfan için 10 milyon verirmiyiz. O kadar paramız yok zaten. Luyindanayı satsak yetmiyor.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Oğulcan ve Taylan varken beraber oynayıp nice kupalar başarılar kazanmak varken adam durduk yere niye kupa kazanamayan takıma gitsin arkadaşları kazanırken o izlemek zorunda kalır bize gelmesi gayet normal beraber şampiyonluk kazanıp beraber keyfini süreceklerİrfan Can'ın Galatasaray'a gelmek istediği zaten çok açık,
Taylan ve Oğulcan göz göre göre o hareketleri yapmazlar. Fatih Terim medya önünde rezil olacağı bir duruma düşmez zaten.
Bu transfer ancak İrfan büyük takımda oynamak istiyorum diye diretirse karşı taraf için olur. Şu an Göksel ya bize verecek ya da gönülsüz bir oyuncuyu elinde tutacak.