- 28 Haziran 2010
- 28.956
- 27.638
- 3.298
Fenere gitme ihtimali yok. Bize gelme işi yatarsa başakta kalır. Hoca bunu bildiği için bu kadar rahat konuşuyor. Aksi halde rezillik cunku
Futbolcunun ne istediginin zerre önemi yok. Göksel icin tabi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere gitme ihtimali yok. Bize gelme işi yatarsa başakta kalır. Hoca bunu bildiği için bu kadar rahat konuşuyor. Aksi halde rezillik cunku
Noldu lan ömürlük mü ceza aldinFerro gelmez yaw kandırmayın beni![]()
Daha paketi acilmamis forvetimiz hakkinda duzgun konusKüfür edeceğim şuna, bekliyoruz adam telefon bakıyor
Yönetimin yanlışı Berat gibi bi adamı 2.5a kaçırmak oldu. O yanlışı kapatmak için umarım irfana 8-10 bayılmazlar
Arkadaşım GBP cinsindenmiş yazıyor işte orada. Sayfalar hızlı ilerleyince transfer sandım![]()
Futbolcunun ne istediginin zerre önemi yok. Göksel icin tabi
Taraftar her zaman haklıdır !!!Daha paketi acilmamis forvetimiz hakkinda duzgun konus
Mohamed ne zaman gelecek harbi. KAP'a bile bildirdik . Çoktan uçağa binmesi lazım di.
Anında çarpılır valla ederse. Ben daha arapça küfürümsü yazdım 5 dakikayı bulmadı çarpıldım.Daha paketi acilmamis forvetimiz hakkinda duzgun konus
eşyayı iphone alarak mı topluyor ?eşyalarını topluyor
İphone almış yeni hazırlık yapıyorMohamed ne zaman gelecek harbi. KAP'a bile bildirdik . Çoktan uçağa binmesi lazım di.
Yüzde vererek transfer ihtimallerini yazar mısın
başakta kalır
bize gelir
fenere gider
???eşyayı iphone alarak mı topluyor ?