Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Bence basakta kalmaz. Diger ihtimalleri bilemem. Göksel degil baska biri olsaydi olumlu olurdum.
aga beni güldürüyorsun her seferinde ya
Neden kalmaz diye sorsam ne biliyim diyeceksin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence basakta kalmaz. Diger ihtimalleri bilemem. Göksel degil baska biri olsaydi olumlu olurdum.
Dün kap açıklanmış, beyefendi eşya toplama kulübe teşekkür etme ayağına diğer güne kaldı. Diagne gibi olursa ilk defa patlayacağım.
Muhammed+onyekuruya 8.5 milyon vereceğiz+ irfana 7 desek. 15 milyona satış yapabilecekmiyiz, luyindama en çok 8-9 çıkar, umarım hesabı iyi yapıyorudzur.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
eşyayı iphone alarak mı topluyor ?
Dün kap açıklanmış, beyefendi eşya toplama kulübe teşekkür etme ayağına diğer güne kaldı. Diagne gibi olursa ilk defa patlayacağım.
Fb şimdi vermek istiyormuş bonservisi ffpden dolayı. Başak da sene sonu istiyor ffpden dolayı. Başak parayı şimdi aldığı an satacak oyuncusu kalmayacak. Kadrolarına bakıyorum para edecek kim var diye ama kimse yok.aga beni güldürüyorsun her seferinde ya
Neden kalmaz diye sorsam ne biliyim diyeceksin![]()
İyi de kasada ne kadar para var önemli olan o yoksa ffp’nin bittiğini herkes biliyo.Onlar sezon sonu ödenecek paralar, ffp bitiyor zaten sorun yok yani
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Twitter'dan zamalek taraftarına dm atıp konuştum,takım arkadaşları bunu görmeyince kavga ediyormuş. Belhanda ve diğerleri buna kötü ortalar açarsa dövmediği adam kalmaz.iyi düşün iyi olsun

hahahhs saçmalığa bakFb şimdi vermek istiyormuş bonservisi ffpden dolayı. Başak da sene sonu istiyor ffpden dolayı. Başak parayı şimdi aldığı an satacak oyuncusu kalmayacak. Kadrolarına bakıyorum para edecek kim var diye ama kimse yok.
Durum bu knk saçmalık maçmalıkhahahhs saçmalığa bak