Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

birkaç haftaya

1611958231856.webp

Yemişim parasını herkes maliye bakanı olmuş. Alsınlar abi İrfan'ı. Hoca belli ki kafasında bir sistem belirlemiş. Hem takımı gençleştirip hem sisteme uydurmaya çalışıyor. Ben 8 milyon + paya tamamım demiştim. Bunun üstüne bir tık daha çıkılırsa ücret veya pay olarak çok fark etmez. Masraflı fakat eğer İrfan bizi istemeseydi bugün gitmişti suyun öte tarafına bu çok belli.

Düşünüyorum İrfan Can'a o paralar verilir mi?Mümkün değil ama yerine Belhanda-Emre Akbaba ikilisinin oynadığı aklıma gelince mecbur da alınmalı diyorum.Ha son güne bırakmadan alternatif oyuncuları alsaydık şu ana kadar ne âlâ ama bu saatten sonra da üçe beşe bakmadan alınmalı artık.Fener 5 milyar borçla neyi var neyi yok ortaya koyup o kadar isim aldı ve sırf yatırımları heba olmasın diye bizi devre dışı bırakmak için İrfan Can'a da salça oldu.Çünkü biliyorlar ki biz yarışta isek kazanırız ve biz kazanırsak da onlar batar.Mayis ayında onların yok oluşunu görmek için verilen rakamın üzerine çıkıp risk almak bizi batırmaz ama biz kazanırsak onlar batar.Hatta artırıyorum bizim yarışta olmamız bile onların üzerinde baskı oluşturuyor ve psikolojileri bozuluyor.O yüzden de Acun, Nihat,Rıdvan,Ali Koç vs.kim varsa bu transferin bizim lehimize bitmesine engel olmak için çabaladı, çabalıyor ancak biz yine de hocamızın isteğini yapalım,İrfan da bizi isterken alalım.Galibiyetlerle oluşan güzel hava üzerine derbi öncesi bir de transfer kazananı olursak şampiyonluk yolunda öne geçmemiz yakındır.Özetle bu transferde "attigimiz taş ürküttüğümüz kuşa değecek".
Güzel kardeşim e.akbaba,belhanda ikilisinin yerinde oynayacak dünyadaki tek ortasaha irfan mı ??

Muslera
Yedlin Ferro Marcao Saracchi
Taylan
Feg X Kilinc Onyekuru
Mustafa
O orta sahadaki X cok onemli, parayi basmamiz lazim, 2-3 vasat oyuncu kesinlikle olmaz.

Yemişim parasını herkes maliye bakanı olmuş. Alsınlar abi İrfan'ı. Hoca belli ki kafasında bir sistem belirlemiş. Hem takımı gençleştirip hem sisteme uydurmaya çalışıyor. Ben 8 milyon + paya tamamım demiştim. Bunun üstüne bir tık daha çıkılırsa ücret veya pay olarak çok fark etmez. Masraflı fakat eğer İrfan bizi istemeseydi bugün gitmişti suyun öte tarafına bu çok belli.
Ben de o noktaya geldim butun kulupler batik durumda zaten boyle batalim adamlarin 5milyar borcu var havalarindan gecilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt