Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
İrfanı yazarsam feghouliyi siler taylan yazarımTaylani sil irfan yaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İrfanı yazarsam feghouliyi siler taylan yazarımTaylani sil irfan yaz
çok var omurluk sozlesme yapmis zamanindairfanın sözleşmesinin bitmesine ne kadar zaman varda sözleşmesinin bitmesini göze alıyormuş bekliyormuş bize gelmek için
5. yıldızı takmış oluruz o kadar uzun süre varirfanın sözleşmesinin bitmesine ne kadar zaman varda sözleşmesinin bitmesini göze alıyormuş bekliyormuş bize gelmek için

Yaptıklarım , yapacaklarımın teminatı@Umut YILDIRIMOĞLU Bugün şov yaptın...
Fb yi kupadan eler sayın dikine futbol uzmanı aykut
Tm'ye göre 2024 sözleşme bitim.irfanın sözleşmesinin bitmesine ne kadar zaman varda sözleşmesinin bitmesini göze alıyormuş bekliyormuş bize gelmek için
Gs sensin.Yaptıklarım , yapacaklarımın teminatı
Daha yeni başlıyoruz , daha da iyi olucaz.

Bjk hulku almis

Yusuf irfan gelirse taylan bir yerden sonra sure alamazİrfanı yazarsam feghouliyi siler taylan yazarım
Bir de kurguladıkları sistem o kadar saçma sapan ki FMde bile yapamadım kapattım. Hem yabancı sayısı yıllar geçtikçe azalıyor hem de 11de alt yapıdan yetişmiş 22 yaş altı zorunlulupu geliyor( fmde böyle eğer doğruysa tabi)Yabancı sınırlamasını getirmek Türk futbolunun altına tekrardan dinamit koymaktır..
Bırakın abi şu yasağı bi yere varılmaz..
Bakın Ali Akman a 2.ligden city e transfer oldu..ölçü yerli olması değil kaliteli olması
Yaş sınırı koyun en doğrusu o
İrfan'in alternatifi çoktur ama Banker Bilo misali bizim yönetime yoktur! Sonuçta bir transferi bile bir ayda zor yapan aciz bir yönetim anlayışından yola çıkarak tespitlerimizi yapıyoruz.Gedson Fernandes felan hayal,60 m euroluk adamlar tabiki de ligin tozunu atar ama bu yönetimin alacağı şu an için en iyi isim gözünün önünde Galatasaray için yanıp tutuşan İrfan Can...Bana kalsa hiçbir Türk oyuncuya o kadar para vermem, çok ucuz maliyetli yetenekli Kerem gibi oyuncular dışında da yatırım yapmam.Ama hoca istiyor yönetim de başka alternatif uretemiyorsa burada çözüm odaklı pragmatist davranmak zorundayız,keza transfer süresi bitiyor.İrfanın alternatifi yoksa hiç oyuncu almayalim zaten ayrıca ligi bilen oyuncu klişesine hiç katılmıyorum düşüncene saygı duyarak tabi,mesela gedson gelse irfandan çok daha faydali olacağını düşünüyorum..
Taylan hep oynar rtaş bence. Çocuk daha ofansif özelliklerini gösteremedi. Hocama sağolsun taylandan muazzam bir box to box çıkarma yolunda gidiyor. Şutları falan da iyi taylanın bakma sen. Şuanda sadece aşırı defansif disiplinli oynadığı için pek o yönlere girmiyoYusuf irfan gelirse taylan bir yerden sonra sure alamaz