Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gala maçını kazanmış, sonunda ehliyeti de aldık :D
Bugün ve yarın KAP bildirimleri de gelince bizden keyiflisi yok.

Şu sıralarda Kaan Kançal işin finansal kısmını, Abdürrahim Albayrak telefonda işin siyasi kısmını, Mustafa Cengiz ise yapacağı esprili transfer konuşmanın hazırlığındadır.

Muhtemelen Arena'da toplanmışlardır. Abdürrahim gaza gelmiş tabi bir havalı, bir özgüvenli bir görseniz.. dün tabi hocanın takdirini de aldı altına çakmak tutsanız patlayacak o derece gaza gelmiş.

Cengiz başkan ise dün ki galibiyetten sonra gözünü karartmış, Ali Koç için 'ulan sen bi büyüksün, bu hasta halimle ben mi, görüşeceğiz yalı çocuğu' moduyla Mercedes V klas modeli aracından iniş yapıp kaşlarını çatırdayarak giriş yapmıştır.

Kaan Kançal geceyi Arena'da geçirdi. Uyumadı. Görüşmede o olmayacak ama işin maddi kısmını o ayarlamak zorunda. Gece boyunca kimin bize borcu varsa hafta başıma kadar ültimatom verdi üstad, yoksa Armani Şükrü Hanedar'ı görevlendirip gereğini yapacağını söyledi telefon konuşmalarında.

Ve tabi Fatih hoca bu sabah beyaz gömleğiyle Irfan Can'ı facetime ile arayıp 'evlad.. zamanı geldi' mesajını verdi.

Gün bugün, çıkın ağırlığınızı koyun, şovunuzu yapın.

not: The Godfather şarkısını dinlerken yazılmıştır.

İrfan konusu hala bizim için gündemde olduğuna göre bence Luyindama için bir kulüple anlaşıldı. (En az 8m)
İrfan için el sıkışıldığı anda Luyindama satılıp Ferro veya başka bir stoper ve İrfan'ın transferine harcanacak.

Kaçıncı denemede aldın
2. deneme de aldık çok şükür. Ama pandemiden önce kayıt olmuştum, malum yasaklar geldi kurslar kapatıldı. İlk denemeden sonra da sokağa çıkma geldi, 2 aydır diğer sınavı bekliyordum.

Bu arada aramızdaki buzların erimesi sevindirici sayın adminim.

DeAndre Yedlin, bugün İstanbul'a gelip 3.5 yıllık sözleşmeye imza atacak. Galatasaray, bu transfer için Newcastle United’a herhangi bir ücret ödemeyecek. (Ali Naci Küçük)

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

2. deneme de aldık çok şükür. Ama pandemiden önce kayıt olmuştum, malum yasaklar geldi kurslar kapatıldı. İlk denemeden sonra da sokağa çıkma geldi, 2 aydır diğer sınavı bekliyordum.

Bu arada aramızdaki buzların erimesi sevindirici sayın adminim.
Hayırlı olsun.

Muslera
Yedlin-Ferro-Marcao-Sarra
Yusuf
Feghouli-Taylan-Arda-Kuru
Mohamed​

Avrupada oynayan en iyi kalite 2 oyuncu ilkay ve çalhanoglu. 2si de gurbetci oyuncular. Burada akbabaya mhy irfana kilincla ugrasacagimiza avrupadaki gurbetcileri erken yasta yakalamak lazim

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

1612000693759.webp

Mısırlı futbol analisti Ahmed Yamany:

"Mostafa Mohamed şu anda Mısır'ın en iyi golcüsü. Lakabı da Anakonda. Arkasındaki ve kanatlardaki futbolcuların onu topla buluşturması ve pozisyona sokması yeterli. Ceza sahası içinde adeta bir kasap."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt