- 18 Temmuz 2009
- 82.351
- 240.895
- 5.263
Btw bize oyun içi lideri lazım.
Feg varken iyi yapıyor bu işi, Arda kaldıramıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Btw bize oyun içi lideri lazım.
Müthiş iş.Galatasaray'ın 3.5 yıllık anlaşmaya vardığı DeAndre Yedlin, bugün İstanbul'a gelerek sarı kırmızılı takıma katılacak. Galatasaray, bu transfer için Newcastle United’a herhangi bir ücret ödemeyecek.
hurriyet.com.tr/sporarena/gala…
@AliNaciKucuk
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
TeixeiraaaaaaaaaaHoca yedlinin ismini vermedi mi fırsat transferi o değildir bence
Ben Ömerin durduğu yerden o ara pası opsiyonunu göremediğini ve baskı yiyip topu kaptırma riskini düşünerek o işareti yaptığını düşünüyorum.Ömer bu kadroda ileri oynamaya çalışan bir kaç oyuncudan biri.eski fatih hoca olsaydı ömerin dün kereme geri oyna geri oyna hareketınden sonra ömere cok guzel seyler yapardı
Yapar gibi.Irfan yapabilir mi
Aynen verdi isminiHoca yedlinin ismini vermedi mi fırsat transferi o değildir bence
Levent Tüzemen: “Galatasaray, Gedson Fernandes'i Türkyiye'ye getirirse Süper Lig'de dengeleri değiştirir. O uçak inerse ligin dengesi değişir.”
Feg resmen oynadığımız oyunun da işlemcisi gibi bişey. O olmayınca oyunda büyük düşüş oluyorBtw bize oyun içi lideri lazım.
Berat Özdemir...Yapar gibi.
En azından o yönde geliştirir kendisini.
Ben daha bir prime Selçuk İnan tarzı bir adam istiyorum ya da Denis Suarez gibi birisi de olur.