Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 94.003
- 73.550
- 5.188
O işlere rıdvan bakıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O işlere rıdvan bakıyor
Neyse akıllandık artık sanırımLafın gelişi dedim hocam illaki vardır farklı düşünen ama taraftar genel olarak o profilde birini istedi, bundan sonrası için en azından taraftar temkinli bu transferlere.
Ulan görüşmeye gitmeden önce Cengiz bu fotoya bir bakıp öyle gitsin görüşmeye
Ekli dosyayı görüntüle 111357
Keske biz alabilsek
Yalnız liyu gitmesse şu şekilde güzel olur . yedlin hızıyla liyundamayı rahatlatır bence biraz orada liyuda eski haline dönerse ki döner muazzam bi savunma hattı olur
Ogulcan ve Taylan İrfani halisahaya cagiriyor. Irfan maca gec kaliyor. Bizimkiler nerde kaldin falan diye sitem ediyorlar. Irfan kusura bakmayin diyip ustunu cikartiyor içine Parcali forma giymis. Sahaya cikiyor (gulusmeler)
Boyle bir reklam/tanitim temasi var aklimda
Iyi olur vallaBu gece gelir mi acaba
RTE'nin en sevmediği şey onun yerine birilerinin racon kesmesi, Rıdvan onun adına birilerine ceza kesmeye kalkarsa FETÖ'cü ilan edilmesi kaçınılmazdır. Göreceksiniz ekranlardan silecekler bir müddet zaman sonra Şeytan ve avanesiniO işlere rıdvan bakıyor
irfan 7-8 milyon civarına biterse bence okeydir.
en kötü 2-3 yıl kullanıp 28-29 yaşlarında verdiğimiz paralara satabiliriz. ayrıca pandemiden sonraki transfer çılgınlığında bizdeki ve avrupadaki performansına göre 15+ gidebilecek potansiyeli var.
Hocada onayı verdi rengim. Risk alalım biraz dedi. Kaçışı yok gibi artık. Bayağı acıtacaklar.acıtacaklar mı diyorsun rengim