Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aleksic ligde

Malatya formasıyla 32 maç 10 gol 7 asistle oynadı ligin en gözde oyuncularindandi

2 senedir Basakta 40 maç 8 gol 2 asist ile oynamış..

2 maçta 1 skora katkı yaparken 4 maçta 1 katkı yapan bir adama dönüşmüş..

Ayrıca istatistik kısmını geçtim irfanla bakasetas mevki olarak zaten kiyaslanamaz bir tanesi her duran topu penaltıyı korneri kullanıyor ve gole yakın oynuyor her daim, irfan bildiğin merkez orta saha istatistiğinin az olması çok doğal..
Bize irfanın oyun aklı lazım takımı oynatacak adam yok bu isim de kesinlikle bakesatas olamaz .. efecanin covid olduğu süreçte dolu dizgin giden bakesatasli Alanya tepe taklak oldu 3 maçta.
Zaten istatistik konusacaksak ligin gelmis gecmis en iyisi diagne

Fatih terimin alt yapıdan oynatmayip gittikten sonra harikalar yaratan bi oyuncu saysana? Demek ki çok yetenekli Galatasaray düzeyinde oynayacak adamlar değil

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Altyapı seviyesinde genelde turnuvalar gayet başarılı geçiyor bizim için. Ama ne hikmetse altyapıdayken kendi yaş kategorisinde en yetenekli olan bu oyuncular hoca oynatmayınca bir anda yeteneksiz damgası yiyor. 3 5 senelerini burada yedek kulübesinde geçirdikten sonra da kaybolup gidiyorlar işte. Aslında bu durum ülke futbolundaki genel sorun. 80 milyon içinden "yetenekli oyuncu" çıkmadığını düşünüyor herkes. Ama gerçekte olan şu: 80 milyon içinden çıkan yetenekli oyuncuları eğitmeyi bilmiyoruz.

Luyindama fotolarda yok

Idman ve dogum gunu fotolarinda Luyindamayi goremedim ?

Ardanin arkasindaki olabilir mi ?

1612007880839.webp

Kolpayten burdan dislandiktan sonra birde orayi karistirayim demis
Fenerin galasevgisi böyle demiş

Devre arası için forvet transferi yapmayacağız. Bu bölge için konu kapandı dostlar.
Dirar‚ Ademi‚ Lemos‚ Tolga Ciğerci ayrılacak olan oyuncular.
Kiralık ve bonservis ile olanlar olacak
Aksilik çıkarsa bilgi veririm.
İrfan Can Kahveci konusu‚ kulübümüz için bugün belli olacak.
Oyuncu tarafında en ufak bir sorun yok
Konu limit ve ücret
Galatasaray´ın teklifi 6.5 Milyon € + 3 oyuncu
Bizim teklifimizi yazmıyorum. Basına yansıyanın yarısı doğru‚ yarısı yanlış.

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Mohamed, Başakşehir maçına yetişir. Yarın sağlık kontrolleri yapılsa pazartesi günkü idmana çıkar. Maç da salı zaten. Başak maçında 11'de göreceğiz diye umuyorum. Onyekuru ile beraber. Karantina olmazsa Yedlin de yetişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt