Sıddık Saraylı
10 Numara!
- 11 Temmuz 2019
- 10.915
- 7.664
- 823
Türkiye'de hala şampiyonluğun gol ve asistten geçtiğini düşünmen üzdü beni.18 maçta 1 gol 2 assist yapan adam mı şampiyon yapacak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye'de hala şampiyonluğun gol ve asistten geçtiğini düşünmen üzdü beni.18 maçta 1 gol 2 assist yapan adam mı şampiyon yapacak
Ben hep buradaydımSiddik sen yokkken hersey yolundaydi reis sergen gibi sende gonullu ban yemek istermisin son 3 gun icin?
13 milyon odemisler
İrfan tmm?
#VatanınaHoşgeldinYunus
yunus malli icin acilan hashtag
Bu oyunculara bonservis verecek bir klüp yok bu oyuncular ücretini de almadan hayatta bir yere gitmez çünkü bu paraları kimse vermezFenerin galasevgisi böyle demiş
Devre arası için forvet transferi yapmayacağız. Bu bölge için konu kapandı dostlar.
Dirar‚ Ademi‚ Lemos‚ Tolga Ciğerci ayrılacak olan oyuncular.
Kiralık ve bonservis ile olanlar olacak
Aksilik çıkarsa bilgi veririm.
İrfan Can Kahveci konusu‚ kulübümüz için bugün belli olacak.
Oyuncu tarafında en ufak bir sorun yok
Konu limit ve ücret
Galatasaray´ın teklifi 6.5 Milyon € + 3 oyuncu
Bizim teklifimizi yazmıyorum. Basına yansıyanın yarısı doğru‚ yarısı yanlış.
Fatih terimin alt yapıdan oynatmayip gittikten sonra harikalar yaratan bi oyuncu saysana? Demek ki çok yetenekli Galatasaray düzeyinde oynayacak adamlar değil
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
bu twit şeyini bizimkilerin kullanamaması çok kötü oldu yav. yazacaktık halilde. sonra suyunu çıkartıp mustafayada yazacaktık ki mesutla alakalı atılan o twitin ne kadar rezil bişey olduğu iyice gözüksün#VatanınaHoşgeldinYunus
yunus malli icin acilan hashtag
Beyler bizim evdeki bayanlar tv8 deki kirmizi odayi seyrediyorlar yani Acunun kanalini ne yapmaliyim sizdlce?