- 18 Mayıs 2011
- 53.606
- 57.671
- 4.613
IRFANN CANNN !!! DIREN YIGIDIM DIREN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diagne 8-9 gol atabilse penaltısıx çekerler opsiyonuWba nın 18 maçı kalmış. 3-5 maç alışma süreci, 3-5 maç sakatım dese zaten lig biter ,adamlar tam anlamadan düşmeyi garantiler,eee ondan sonrada düşmesi kesinleşen takımda motive olamadı derken işi kotarırız.
Harikalar yaratip kapisinda bekleyen Madrid Barcelona Liverpool gibi takimlari kucuk gorup Fenerbahceyi secti. Hic bir zaman tolga cigerciden daha teknik olmadi gozumde (Eger var deniliyorsa)Ceyhun Eriş
7m'luk zarar.

7m'luk zarar.![]()
yıllardır şu kulüpler battı batacak batıyor muhabbeti bitmedi yahu. hiç bişey olmaz merak etme.Bu irfan işinden fena kazık yiyeceğiz gibi duruyor. Bari iyi oynasada verdiğimiz paraya değse. Diagne gibi olursa kulüp batar bu sefer.
ne oldu yine
Öyle bişey mümkün değil.Adamlar 15 gol atmış 20 maçta diagneyi bırak takım olarak 8-9 gol atmaları bile kolay değil.Diagne 8-9 gol atabilse penaltısıx çekerler opsiyonu
Uzayda yok zaten öyle bi ihtimal ben sadece hayal ediyorumÖyle bişey mümkün değil.Adamlar 15 gol atmış 20 maçta diagneyi bırak takım olarak 8-9 gol atmaları bile kolay değil.
kanali sil gitsin baska bise seyretsinlerBeyler bizim evdeki bayanlar tv8 deki kirmizi odayi seyrediyorlar yani Acunun kanalini ne yapmaliyim sizdlce?
Gerçekse İrfanın bir tavır koyması lazım.Savaş Çorlu: "Fenerbahçe, İrfan Can'ı ikna edemedi. Oyuncu, Galatasaray'a gitmek istediğini başkan Gümüşdağ'a bizzat iletti."
Haha tam da bu be
böyle biter.![]()