Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen para hiç birsey degildir

Bizim yıllık 20 m tl fbnin 30 m tl verdiğini düşün 5 yıl olsa fark 50 m eder. Sence bu durumda kimi seçer? 2 kulüp aynı maaşı verdiğinde bizi seçeceği kesin ama diğer türlü parasına bakar. Şu an yapacağı 5 yıllık sözleşme hayatının tamamını kazanacağı sözleşme.

Goksel'e ne kadar tepki gosterilse de bu adam iyi bir Galatasaray'liydi. Ben bu adamin Rize baskani yavsak herif gibi hareket edecegini dusunmuyorum. Elbette yonettigi kulubun menfaatlerini on planda tutacaktir. Ama Galatasaray kulbune karsi kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.

Başak düşecek gibi duruyor bence srzon sonu çok daha ucuza alırız irfanı

Goksel'e ne kadar tepki gosterilse de bu adam iyi bir Galatasaray'liydi. Ben bu adamin Rize baskani yavsak herif gibi hareket edecegini dusunmuyorum. Elbette yonettigi kulubun menfaatlerini on planda tutacaktir. Ama Galatasaray kulbune karsi kotu niyetli oldugunu dusunmuyorum.

Nerden biliyon reis iyi galatasarayli olduğunu ? Zamaninda kulupte calismasi onu galatasarayli yapmaz

Haşortmanlı Aykut keşke bizim maç sonrası geleydi. Başakşehir'i helva gibi yerdik. Bizim maça şimdi 10 defansla çıkar pis heerf

o paralara irfan’dan daha iyisini alirsin bence 60 verip gedson’u getirelim hemen bugun.

Adam 3000 beğeni 1500 takipçi aldı yaa daha da artıyo , yani şu troll hesaplara böyle inanıyorlar sonra rezil oluyoruz arkadaş. Koskoca genel kurul üyesi 5000 kişiyi takip eder mi Allah aşkına.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt