Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dede düşürmüş sanırım birilerini :D
1611255233005.webp

Bunu atmazsam olmaz.

İrfancanla ilgili sanırım maçtan sonra yapılacak transfer görüşmesinde irfan canda olacağı söyleniyor ona istinaden yazmış.

Ya siz klubün mali danismani yada sorumlusumunuz neden o kazık bu değil ıyi fiyat bilmem ne diyorsunuz siz taraftarsiniz bırakın mali işleri başkası düşünsün her şeyi bilmek zorunda değilsiniz herseyden anlamak zorunda değilsiniz siz takım neden ıyi oynamıyor transfer isteyin olmuyorsa neden olmadi diye ortalığı kaldırın ama bırakın su maliyeti fazla şemsiye bilmem ne laflarini

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Valla bizim lig öyle bir lig ki irfanı verip birde haftaya berabere kalalım demiş olsalar şaşırmam

Yahu bu Fenerbahçelilerde nasıl bir mide var..
İrfanın birtek çıkıp canlı yayında 'ben Galatasaray'ı istiyorum ' demediği kaldı. Hâla peşinden koşuyorlar..
Adamlar dün Onyekurunun golünde, rakip takım oyuncusunun kıçını fotoşopla uzatıp, fotoşop VAR odasında yapıldı diye piyasaya sürüp algı yapacak kadar karaktersizler. Bu ne ki.

Ya siz klubün mali danismani yada sorumlusumunuz neden o kazık bu değil ıyi fiyat bilmem ne diyorsunuz siz taraftarsiniz bırakın mali işleri başkası düşünsün her şeyi bilmek zorunda değilsiniz herseyden anlamak zorunda değilsiniz siz takım neden ıyi oynamıyor transfer isteyin olmuyorsa neden olmadi diye ortalığı kaldırın ama bırakın su maliyeti fazla şemsiye bilmem ne laflarini

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin isteklerine gore mi sekillendirecek buradakiler dusuncelerini aslan. Bırak kim ne dusunuyorsa belirtsin. Sana niye batıyor bu

Arkadaşlar kafayı mı yedik anlamadım

İrfan için 7,5 €’lar falan konuşuluyor
Yanında da bir dolu oyuncu verecekmişiz
Yetmezmiş satışın da yarısını verecekmişiz

Avrupada bile bu paralar yok artık pandemiden dolayı

2 bilemedin 3 milyona irfandan çok daha iyileri alınır

Adam basın ve sosyal medya yoluyla sanki her maçı tek başına çevirecek star algısı oluştrudular

Göksel iyi kumpas kurmuş, 2-3 milyon anca edecek adam için milleti ayağına çağırıyor

Yok marsilya istedi, ehe ühe şakaydı o fener istiyor

İrfan 3 milyon, yerli oyuncu abi 4 verilir, ooo hoca istiyor 5, bu saatten sonra 6 verip almak lazım, vay fener 7 vermiş 7,5 olsun

Bu ne abi

Bunu dediğimizde hain ilan ediliyorsun. Art niyetli olsak Terim herhalde komisyon alıyor herhalde diye yazdım, millet linç ediyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt