Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerem akturkoglu inceleme.🦁💯

Kendi konusuna da yazdım; Bu çocuğun saf yeteneği olduğu, özel olduğu iki ayağıyla da dribbling yapabilmesinden belli. Zihni farklı çalışıyor, zeki. Bu özellik futbol dünyasında çok nadir bulunan bir özellik. Salah falan beceremiyor bunu, çok çok nadir, özel bir özellik. Umarım hayal bile edemeyeceğimiz noktalara gelir, uçuk kaçık bir performans izletir bize kariyer boyunca.

Basgan Haziran ayına bi çek karala bakalım 8 milyon. Kemiksiz, opsiyonsuz, takassiz. O kadarrr. Göksel sen de ver çocuğu istediği takıma, al 8'lik çeki. Yeter yau.

Kerem akturkoglu inceleme.🦁💯

Messiyi andıran şekilleri mevcut

1612016369280.webp

Ali naciyle rodop 4-4.5 m + satıştan pay aon teklif dememişmiydi

teklif son kez artırılıcak dedilerde nerdeyse iki misli artırılmazki 3-4m artırmak nedir

Artik gina geldi yok o para verilmez yok su verilmez yahu irfan bizde olsaydi en az 10-12 milyon isterdiniz baskan 6 milyona satsaydi burayi yangin yerine cevirirdiniz onuda gectim yabanci siniri gelince bundan 4-5 sene önce ki duruma düsecez anadolu kulüpleri yerli oyunculara yine kapiyi 5-6 milyondan acacak....

Artik gina geldi yok o para verilmez yok su verilmez yahu irfan bizde olsaydi en az 10-12 milyon isterdiniz baskan 6 milyona satsaydi burayi yangin yerine cevirirdiniz onuda gectim yabanci siniri gelince bundan 4-5 sene önce ki duruma düsecez anadolu kulüpleri yerli oyunculara yine kapiyi 5-6 milyondan acacak....
yabancı sınırı nereden çıkıyor daha yeni artırılmadı mı yabanc sayısı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt