- 1 Ağustos 2009
- 47.181
- 49.513
- 4.878
evet özellikle paintle çizilen o oklar tam messi'yi anımsattı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet özellikle paintle çizilen o oklar tam messi'yi anımsattı
Kac senedir belirtirim burada bu serefsiz IBB ve Rize küme düsmeli diye.
Bu sene el ele küme düsseler müthis olmaz mi?![]()
yabancı sınırı nereden çıkıyor daha yeni artırılmadı mı yabanc sayısı?
DüşsünlerBaşakşehir İrfan Visca olmadan küme düşer kimseye vermezler.
Gayet makul bu doğruysa.herkes sallıyor bende sallıyım bari
7 milyon euro + sonraki satıştan yüzde 40 pay
Başakşehir İrfan Visca olmadan küme düşer kimseye vermezler.
Diagne'nin maçı yarım saate başlıyor Diagne ilk 11 başlıyor mu bir de canlı nasıl izleriz link atabilir misiniz özelden teşekkür ederim![]()
KING KONG
Aykut tutar bunları ligde.
Sana forma alacammm.Kac senedir belirtirim burada bu serefsiz IBB ve Rize küme düsmeli diye.
Bu sene el ele küme düsseler müthis olmaz mi?![]()
Diagne'nin maçı yarım saate başlıyor Diagne ilk 11 başlıyor mu bir de canlı nasıl izleriz link atabilir misiniz özelden teşekkür ederim
Burası futbol konuşulan bir forum sen kimsin asıl bunca adama ``Bilmek zorunda değilsiniz , siz taraftarsınız `` falan diye had bildirmeye çalışıyorsun ? Bu düşünce belirtmek falan değil. Böyle abuk subuk şeyler yazıp tepki alınca bu benim düşüncem diyip sıyrılınmıyor işin içinden. Sorgulanmaya sorgulanmaya bu durumlara geldi ülke de ülke futbolu da. Boşu kes.Bana aslan maslanli konuşma sen kimsin bana bu şekilde konuşuyorsun? Sana niye batıyor diyorsun gelip benim düşünceme laf atıyorsun ne bu yaman çelişki? Buda benim fikrim SANANE!!
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi