Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.788
- 11.693
- 1.473
Olsun yine de sövsünlerİkisini açıkla, koça küfürden daha ağır gelir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olsun yine de sövsünlerİkisini açıkla, koça küfürden daha ağır gelir.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Evin oğlu.Cenk Beşiktaş’ta.
Ağzından çıkanı kulağın duysun kafayı niye yiyeyim daha düne kadar Emre Akbaba süper futbolcuydu ne değişti asıl kafayı yiyen sensin bir daha da bana cevap yazma işine baksen kafayı yemişsin
Gercekten cok kaliteli birisi.
Malesef tanisamadim kendisiyle ama insallah oda olur![]()
Bademi buldun killisini arıyorsunIrfan+viscayi alsak be
Çiçek miçek olmuyor işte sonraki görüşmeye İsviçre çakısı ile gidip işi bitirip gelmeleri gerekiyor.Bu gün başakşehir görüşmesi çikolata unutulduğu için iptal

Benim demek istediğim Emre Akbaba Ömer Bayram dan daha iyi eminim Emre zamanla düzelir hem bu eleştirilerde futbolcuyu etkiler desdek olmak lazım zamanla düzelmezse kendisi bilirAdamın ayağı değil de beyni sakatlanmış gibi. Kimsenin olmadığı yere top gönderdi maçta 3-4 kere. Bildiğin kimse yok, kaçan eden yok. Halüsinasyon falan görüyor bence.
Omar bile kapalı gözleriyle o pasları atmazdıAdamın ayağı değil de beyni sakatlanmış gibi. Kimsenin olmadığı yere top gönderdi maçta 3-4 kere. Bildiğin kimse yok, kaçan eden yok. Halüsinasyon falan görüyor bence.
Wba orta sahayi gecemedi ilk yari diagneye top gelmez gibiDiagne yi özledim biraz izleyeyim
messiyi bilmem de, azizi geri getireceği kesin..O değil de feneri Kadıköy'de bir kez daha yenersek ali babasına şirketi sattırıp Messi'yi falan getirmeye çalışır![]()