Umut Öfkeli
10 Numara!
- 4 Eylül 2019
- 10.880
- 5.306
- 748
Yedlinde dedigim gibi Problem yok sadece Para alacagi var orda siktinti vardi, simdi herkes onu paylasiyor 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyunda Inbox kısmı olacak ana sayfada, oradan performans güncellemelerini uygulamak istiyor musunuz gibi bir onay maili olması gerekiyor, orayı kontrol edebilir misin?
Sen nereden biliyorsun?Yedlinde dedigim gibi Problem yok sadece Para alacagi var orda siktinti vardi, simdi herkes onu paylasiyor![]()
Güncelleme ilk çıktığında MyTeam'e etki etmemişti MyTeam muaf tutulmuştu. Belki hala öyledir. Şu an son durum ne bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli online oynuyordumGüncelleme save'lere eklensin mi diye bir mail vardı sadece. Onu kabul ettim ancak myteam'de hala durum aynı.
Sen nereden biliyorsun?
Güncelleme ilk çıktığında MyTeam'e etki etmemişti MyTeam muaf tutulmuştu. Belki hala öyledir. Şu an son durum ne bilmiyorum. Son zamanlarda sürekli online oynuyordum
![]()
Games | Forum | EA Answers HQ | EN
Can my computer run this game? How do I update my game? Get answers to your questions and join the Battlefield, EA SPORTS FC, Madden, Mass Effect, EA app, F1, Star Wars or The Sims communities.forums.codemasters.com
Dogru soyluyorsa Fenere gitti bileGalatasaray'ın İrfan Can teklifi değişmedi.
6M€ + sonraki satıştan %50 pay
(Futbol Arena - @AliNaciKucuk)
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dogru soyluyorsa Fenere gitti bile
Hakemin billurunu yalar o konu ezikler oluncaBakalım hasan efendi bu hakemi de vurmakla tehdit edecek mi?