Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rize’nin fıstık gibi golünü vermediler sumudica atanamayan Fatih terim bu osayi maksimum gary rodrigez olur Onyekuru çok çok daha kaliteli bundan öve öve bitiremedikşeri fenev buysa 6 şubatta paramparça ederiz diye düşünüyorum ayrıca Mesut bunlara zerre katkı veremez bitik leş top oynuyorlar

FB_IMG_1612019681851.webp

:asd:

bu Rize nin yeni transferi Alexander Söderlund fena değil fenerin defansını oldukca zorluyor gelen topları da iyi alıyor güzel asislik paslar atıyor

bende onu dicektim tam şimdi sorloth etkisi yapar sezon sonu almak lazım uygun bi maliyet olursa yedek golcü olarak çok hırslı ve iyi top indiriyor tutuyor

Irfana alacaksak birini satmis olmamiz lazim o satis gelmedi hala demekki irfan olmayacak

bu Rize nin yeni transferi Alexander Söderlund fena değil fenerin defansını oldukca zorluyor gelen topları da iyi alıyor güzel asislik paslar atıyor
st. etienne deyken Haland, Sorloth bunun yedegiydi , 2017 de hanımını bekar zannedip mesaj atmıştım biraz konuştuktan sonra Soderlundun karısı olduğunu görünce, çok şaşırdım , Türkiye'ye transfer olduğunu hanımı söyledi bana

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz bu oyunu bozarız eminim bu sene şampiyon oluruz biz dik durdukça bunlar dibi görecek birlik olup dik durmamız lazım o yüzden irfan olayı bedeli ne olursa olsun alınmalı bunlara hertürlü darbeyi vuracaksın sürünecekler

Mustafa Cem diye bir Galatasaray genel kurul üyesi 5 milyon Euro ve satıştan %60 pay ile anlaştığımızı söyledi YouTube’da, ama aynı kişi daha önce de İbrahimovic Galatasaray’da demiş

Biri galasevgisine hocamızın bahsettiği suprizi sorabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt