Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İrfanı çok istemiyordum ama artık istiyorum alıp şunların yüzüne vurun. Bu kadar şımarıklık yeter artık. Alttan alta bi de ufacık beyniyle fetö iması yapıyor lobi mobi diyor

Mahkeme karari var aga hicbirsey kabul ettiremezler iki takimi yenip sampiyon olunca türkiye sampiyonumu olunurmus ouhahah bu mallarin dediklerini suraya tasimayin

Sanırım İrfan'i alamadılar. :dd

ulan siz ne ayaksınız ne sanıyorsunuz kendinizi lavuklar.

efsanemiz diye koymuşsunuz oraya götten bacaklı eski bir gs oyuncusunu. fatih terim'in tokat manyagı yaptığı adamı sportif direktör yapmışsınız hala laga luga yapıyorsunuz.

galatasaray son 25 yılda sizi hopur hopur hoplattığı için züğürt kalmış yahudi gibi eski defterleri açıyorsunuz 29 şampiyonlukmuş. hasiktirin ordan.

federasynu ele geçirmişsiniz, eski yöneticiniz tff başkanı olmuş hala zırıl zırıl zırlıyorsunuz.

ali koç geçen sene cimbom haşırt diye öpünce balkonlardan aşağı atladığın günü de unutmadık. rezil kepaze herifler sizi. akıllı olun lan

gerekirse biz olmayalım şampiyon ama Allah' ım lütfen bu şikeciler de olmasın, bunların patlamasını izlemek istiyorum, en az şampiyonluk kadar zevk verecek eminim

Bakın okumuş öğretmen olmuş bi kuş beyinli biz kurtuluş savaşında savaşırken siz fransızların yanındaydınız dedi bana..

Şaka değil gerçek.. bunların kafa yapıları bi değişik .. tıp okuyan hukuk okuyan da aynı

Adamlar kaç yaşlarına geldiler Galatasaray kompleksi ile büyüdüler...

Galatasaray, babalarını da çok ağlattı çocuklarını da..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt