Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.366
- 21.341
- 2.238
Yeni duyum yok mu ?öyleydi
anlık duyumlara göre güncelleniyor...
Kuruduk.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yeni duyum yok mu ?öyleydi
anlık duyumlara göre güncelleniyor...
daha güvenilir olmalı yeşil tıklar bence. transferleri ordan takip ediyorum şahsen
Ömer, akbaba, şener hepsi gidebilir. Ama adamlar ilk ikisinin futbolcu olmadığının farkındalar. 3.yu futbolcu sanıyorlar bu iyi.Sener gidebilir bence. Kimse yoklugunu hissetmez.
Hemen alıp oynatmak için. Sözleşmesi sezon sonu bitiriyornewcastleden bonservissiz gelecekse ncastlla niye anlaşıyoruz para ödememek içinmi
Yeni duyum yok mu ?
Kuruduk.
Fenerbahçe kulübü etik açıdan hep zayıf yönetimlere sahipti, Ali Şen ve Aziz Yıldırım gibi spor ahlakından yoksun ve Galatasaray kompleksine sahip başkanları oldu ama Ali Koç döneminde gerçek anlamda dibi gördü.
Öyle duruyor , umarım elimiz boş kalmaz.sessizlik var baya
hoca içerden haber uçarını yakaladı bence
Vikipedide ki bilgileri bile değiştirmişlerBu mallarin 28 sampyionluk isi ne zaman cikti? Sanki sike olayindan önce ve biz dörtüncü yildizi takana kadar hic gûndem oluyormuydu?
Kesinlikle. Bize orta sahadaki gevşekleri hilafsız kesecek ilk 11 oyuncusu lazım. Etobo var zaten o profilde yedek oyuncu olarak.
Yav dostum yemez yemez iktidar değişir siyasete girmek istemiyorum da öyle bir dünya yok 4 maç oynayıp şampiyon mu oluyorlarBu mallarin 28 sampyionluk isi ne zaman cikti? Sanki sike olayindan önce ve biz dörtüncü yildizi takana kadar hic gûndem oluyormuydu?
Hayırlısı bakalımçok zor bu saatten sonra olmaz gibi de..