Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.432
- 25.744
- 2.598
Kacta inecek?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo o pirsen tam tersini dedi
Reha Kapsal'ın sesini duysam kanalı değiştiririm ama İrfan konusunda aylardır söylediğimi söylüyor. Maç içinde kopmaları çok oluyor, devamlılığı yok maç içinde ama şöyle de bir şey var orası Başakşehir, burası Galatasaray ve Fatih Terim var. Elbet farklı bir karaktere bürünebilir, yeteneği zaten tartışılmaz ama maç içinde çok durağan kaldığı anlar oluyor gerçekten de. Bize gelirse iş yapacağına inanıyorum hem arkadaşları burada hem de pandemi sonunda 55000 taraftarın önünde yürür gider, o devamlılık sorunu da ortadan kalkar.Erman oyuncu galatasaray istedi diyince reha kapsal çöp ilan etti irfanı. Ne düşmanlık bu arkadaş
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emre Kılınç’ı vermeyelim diyenler var Başak’a. Neyini gördük ki şimdiye kadar? Asıl mevkisi kanatta bile bir numarasını göremedik. Kaldı ki solda Onyekuru Arda var sağda Feghouli Kerem hatta Oğulcan var. Ortada oynatsan verim alamıyorsun nerede oynayacak bu adam? Şutlayalım gitsin Başak’a. Bonserviste vermedik zaten.
orta saha hattının komple değişmesi lzm rengim.
Şimdi irfan gelse de dediğin gibi yetmez. yeni sezona en az 2 adam lzm 11'e. irfan gelmezse 3 tane lzm.
Isim bitince indirebilirimKacta inecek?
ndayishimiye alalım irfan transferinde takasta kullanırız.
ndayishimiye + 4 milyon = irfan
Kabulbence yusuf un transferinden çekileceğiz, başak alacak
işte bu jeste karşı irfanı verdik falan dedirtmek için
Başka birşey dedi mi , bilmiyorum diğer dediklerini.
Eğer doğruysa bunu GG 10 kere kabul etmisti çoktan.Fenerbahçenin teklifinin 10M olduğunu A sporda söyledi şimdi. + Deniz
00.45 gibiKacta inecek?
Kacta inecek?

Üstad sen trollüyor musun yoksa var mı gerçekten bir bildiğinİrfan işi sabaha karşı biter diye düşünüyorum
Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Göksel ne kadar okeylese de , İrfan gitmeyecegim dediği sürece anlamı yok.Arada 1 milyon olsa okey de adamlar 11 + deniz, biz 6 + pay vermişiz. İrfan istedigi kadar diretsin, eninde sonunda göksel okeyler.