Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selamın Aleyküm Renktaşlar 3 gündür cezalı olduğum için ziyaretçi olarak takip ettim sürekli formu forumdaki sinerji çok güzel.İnşallah İrfan dik duruşunu sürdürür ve febe denen büyüklüğü kupa değilde büyüklüğü sadece Türkiyenin Tek Büyük Kulubü GALATASARAYI yenme durumdan kaynaklanan futbolun kanserli kulubü irfanı değilde babayı alır İnşallah

Youssuf irfandan daha öncelikli bizim için taylanın nefesi yetmiyor o bölgede çok yalnız kalıyor 8 numarayı öyle böyle idare ediyoruz bence aykut talimat almıştır biyerlerden hemen elimizden aldıracak oyun çok büyük çok

Hocam Ben Sade bir Taraftar Olarak Çok Fazla İzlemediğim İrfan İle Elimizde sürekli Oynayan Belhanda'nın İstatistiklerini Karşılaştırıyorum.İrfan'ın senede en fazla 4-5 maçını izlemişimdir.Bu yüzden mecburen istatistiklere bakmak zorundayım.İrfanla Belhanda'nın eşit sayıda oynadığı maçları izlesem net fikir sahibi olabilirim.Şu an istatistikten başka bir veri yok elimde.Bence irfan 8-10 milyon euro maliyetleri edecek oyuncu değil alırsak kesin zarar ederiz.
FT İrfan'ı elmas gibi işler...

Yusuf'u bu kadar uzatirsan Başak girer tabi devreye.
Alternatifiniz yoktur muhtemelen o bölge icin

Orda akıl oyunları var görebilene...
Akılları sıra bizi köşeye sıkıştırıyorlar..

Galatasaray ike aşık atılmayacağını göksel denen gevşek de öğrenecek

Arkadaşlar şunu anlamanız lazım, İrfan fenere gitmeyi kabul etmediği sürece onlara satma durumları yok isterse 20 milyon versinler.
Defalarca gorduk mehmet topuzda fener bonservisini alir ister oyna ister oynama der napcak futbolcu 5 sene oynamamayi goze mi alacak vedatida boyle zorla aldilar geciniz anca goksel insafa gelirse olur bu is

0.webp

Mali Koç başkanım biz transfer yapmayalım diye Mohamed'in uçağının pilotlarını mamalamış.

Adamlar uçağı Tanzanya'ya doğru götürüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt