Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rizede oynayan donsah fena oyuncu gelmedi gozume rizenin en iyisiydi fenere seneye beles veririler

Bunların zaten alayı FETÖcü sürpriz değil ki?

En büyük FETÖcü şu an TFF başkanı. Türkçe olimpiyatlarının baş sponsoru fb başkanı... Emre, Bekir ve daha niceleri de var...

Fakat beyinlerini gondiklediğimin çocuklarına sorsan Hakan Şükür ve Arif'den dolayı bize FETÖcü diyorlar.

O nasıl uçak kullanmak sn pilot gtada hiçmi helikopterli bölümü oynamadın

otobüs gibi kullanıyor yaww,her an durağa murağa uğrayabilir yolcu almak için

sağ salim getir ulan

Su Orangutanlari fazla konusmayin istedikleri tek sey ilgi. O yüzden rica ediyorum biri trafik canavari Belhandanin Mohamedi hava alanindan almaya gittigini gösteren video paylassin

Etebo ile Yousuf arasında dağlar var
Antep üzerimize akın akın gelirken etobo anca izliyordu..

Yousuf olsaydı o fiziğiyle ezerdi onları ortasahada

Ben profil olarak dedim, kimse Yousuff direkt ilk 11 oynar bizde diyemez. Zaten hoca bu yıl tek ön libero oynatıyor, o yüzden bize pas alışverişi yapabilen, oyunu açan, aynı zamanda da takım savunmasına yardım edecek bir box to box orta saha lazım. Bu belki İrfan olabilir ama Yousuff olamaz. Ha Yousuff Taylana yedek olarak alınıyorsa ona bişey diyemem, gelsin.

Ayrıca Antep maçında Etobo için söylediklerine katılmıyorum. O girince orta sahaya bir hareket, dinamizm geldi, o kadar rahat gelememeye başladı rakip. Belhanda, Akbaba, Kılınç, Arda orta sahası zulüm gibiydi ilk yarı.

Yani demem o ki bize Banega tarzı orta saha lazım. Topla ilişkisi iyi olan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt