Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kardeşim daha önce bı foto atmıştım sıkı takipçimdir diye , özele giriyor , Martin foruma girse kız kardeşini görse hoş olmaz herhalde , ama olumlu olumsuz cevap yazsın söz resmini atarım tabi o yazana kadar inşallah kap gelir :))

CPH2067 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş bende linnesin bi yakınıyla münasebetteyimde aynı kız ikimizide idare ediyo olmasın

transferi öğrenelim derken aldatıldığımızı öğrendik iyimi

Bu Alperi Cimere şikayet ederek anasının şeyini tersten gösteriyoruz arkadaşlar.

Irfan gelir gelmez bilmem ama aspordaki levent tüzemen ick bizde dedikten sonra,programin sonuna kadar gürcan bilgici izlemeyi öneriyorum

İrfanı verdilerse iyi ama fener son kurşununu atar yine. Oyuncunun duruşu çok önemli, fatih hocanın maç sonu konuşması çok şey anlatıyor aslında

olanlar belli oldu bence artık

irfan > gs
akbaba ya da linnes > başak

yusuf> başak
boupendza> başak

Başak’a bak bizim parayı harcamaya başlamış bile. O değil de biz parayı nerden bulduk?

BU SEFER ÖLDÜN KOÇERO

BİLMEYENLER İÇİN

Reichstag Yangını, Hitler'in sebep gösterip ülkede düzeni sağlamak adına 24 Mart 1933'te Cumhurbaşkanı Paul von Hindenburg'un imzasıyla elde ettiği diktatöryal güce kavuşmasından önce Alman parlamentosunun toplandığı Reichstag binasında 27 Şubat 1933 akşamı çıkmış olan yangındır

İnkar eder fake hesap der?

D30K5nVWkAAzf7L.webp

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Adamlar boupendza fenere koymasin diye almaya calisiyor vay bee 😂

Ben 34'yasindayim her sezon şampiyon olmak isterim bazı sezonlarin da çok büyük anlamları vardı ama hayatımda bu sezon kadar şampiyon olmayı istediğim ikinci bir sezon yoktur aziz Yıldırım bu Ali Koç'un yanında sütten çıkmış ak kaşık kalır her yandan saldırıp her yandan iş çeviriyor amma Allah in da bir planı var ve bizim çok tecrübeli ve usta bir teknik direktörümüz ayrıca körü körüne bağlı kalmayıp eleştiren bir taraftarımız ve daha da önemlisi sizin paranız bizim Allah imiz var hedef 23 meşaleleri yakın....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt