Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.439
- 101.640
- 5.238
bitmiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bilerek mi yapıyorsunuz? Dün Bakasetas'ı nasıl bildirdi o zaman Trabzon?Pandemi dolayısı ile Cumartesi-Pazar kapalı.
Yarın sabah açılır.
Kahkaha patlattım
Record muhabiri Rui Malheiro(@ruimalheiro) Galatasaray'a transferi gündemde olan Ferro hakkında konuştu!
''G.Saray'a transferi yakındı. Ama Benfica, Barcelona'dan kiraladığı Todibo'yu geri göndermeye karar verince Portekizli stoperi tutmaya karar aldı.''Yalnız şu para kıtlığında yönetim Fatih hocanın istediği 4 isimden ( Mohamed , Onyekuru , İrfan , Visca ) 3 ünü alıp takıma katarsa ne kadar eleştirsekte haklarını verelim , şimdiden 2 sini aldılar İrfan da alırlarsa helal olsun vallahi. Fatih hoca bunların isimlerini verdiğinde 1 ini bile alamayız demiştim içimden ben yalan yok.
Milli maçlarda yumuşak değildi pek açıkçası 1-2 maç için konuşmak erken biraz daha zaman geçmeli en azından atletik olması iyi benceAşırı yumuşak bir stoper. Bizim ligde içinden geçerler.
SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen düşünme ayıYalçın Ayhan: “Dün gece %51 İrfancan Fenerbahçe’de demiştim şimdi %75... Kendi düşüncem saygılar”