Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu filmi daha önce gördük. Yok 10 yok 12 milyon euro yalan dolan. İrfan fbye giderse en fazla 5-6 milyon euro olarak açıklanacak transfer. Sonra bizim yangıncılar ana avrat sövecek yönetime. Muriqi de de aynısını gördük. Yok 8 yok 10 yok 12 milyon euro dediler adam 3,5 milyona gitmişti. Ben inanmıyorum İrfan için fbnin 8-10 kağıt verdiğine kimse kendini kandırmasın.

rodop gene patladı yalancı herif . kurucuk yaza gelicek diyordu

irfan gelmezse bütün transfer sezonu boşa gitmiş olur.Ayrıca irfan yerine yusufu alacağımıza kimseyi almamak daha yararlı olur en azından kazık yememiş oluruz , yusufa 750 bin eurodan fazlası zarar.

İrfan'ı o paralara almak tabi ki mantıklı olmaz, ama işi buraya getirip yine fenerbahçe elimizden bir oyuncu alacaksa psikolojik olarak camia'yı etkiler bu durum.

Dün ne söylediysem yine söylüyorum, bizim lehimize sonuçlanırsa fenerbahçe rezil olacak onlar alırsa vedat ve mhy gibi biz psikolojik olarak etkileneceğiz. Ya senin teknik direktörün çıkıp irfan bizi istiyo demiş, oyuncuların elinde kahve ile gündem yapmış. Şimdi ters bir durum olduğunda bunun yansımaları ezilmeleri tabi ki baş gösterecek

Her transfer dönemi aynı hatayı yapıyoruz forvet yokken almayız orta saha yokken almayız...
1 ay boyunca ibrahimovic ile oyaladılar bizi bu dönemde irfanla...
Orta saha almadan şampiyonluk hayal...

12 mye aldıklarını açıklamayacaklarını hepimiz biliyoruz hatta gsden daha düşük teklifi kabul etti bize gelmek istiyordu denilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt