Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.119
- 25.456
- 3.183
Sana inanmak istiyorum be adam...
kolpanın 1 numaralı adresi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana inanmak istiyorum be adam...
Gerçekten bunun için strese giren var mı yavTaraftarda (her iki taraftada) diş, tırnak kalmadı stresten.
Sözde "duyumcularda" bunu gördükçe veriyorlar odunu....
"İrfan GS ye yakın" oleyyyy
"FB öne geçti" oleyyyy
"İrfan GSden başka yere gitmem dedi" oleyyyy
...
...
...
Piyasada linnesin yarisi adamlar 4 5 milyonr gidiyor artik bu paralar normal yousuf 2 milyonda martin 5 milyon netMartinin takımın en iyi olduğu 17-18 sezonundaki bjk maçı hariç çok iyi bir maçını hatırlamıyorum hızlı desen hızlı değil orta acamaz savunması eh işte tempolu ve efendi diye 1.4 milyon alıyor güzel ticaret
Redmi Note 8 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bankalar Cuma/Cumartesi kapalı falan diyor. Farklı olabilir orada.Mısır'da Cumartesi resmi tatilmiş ama Pazar çalışıyorlar demek ki. Enteresan..
Arap Ülkelerinde Cuma günüdür Atatürk'te Cumhuriyetle beraber Pazar yaptı Osmanlıda'da Cuma günüdüMısır'da Cumartesi resmi tatilmiş ama Pazar çalışıyorlar demek ki. Enteresan..
Beğeni üzerinden vergi alnmadıkça bu daha böyle sürerTwitter harbiden çöplüğe dönmüş durumda.
Sosyal medya milleti çok bozdu, insanlar ilgi manyağı oldu iyice.
Normalde gerçek hayata bir halt beceremeyen insanlar, sosyal statüsünü böyle yükseltmek istiyor.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yok ebesinin ...![]()