Yasin Kaçar
Parçalı Üye
- 31 Aralık 2009
- 3.286
- 3.384
- 2.223
Gökselle görüşmekten irfana lisans çıkartamayacaklar 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

yapmış olabilirlerŞikeciler İrfanı ikna etmek için İrfanın önünde diz çöküp oral yapmadıkları kaldı, onu da yaparlar yakında. Bir sonraki adım o olur herhalde.
Kaymak?İrfan ya bize gelecek yada başakşehirde kalacak...
Adam bize gelmek istiyor ikna edemiyorlar o yüzden bize daha yakın göksel bize satmak zorunda...
Yok bunlarinda bi galasevgisi Var, kahve fincani koydu kahvemi sekerli isterim diyip bitti yazdiBunların duyumcu kim ve ne dedi yağız mi ?
Sakin olalım , operasyon yaptılar foruma resmen. Planliydi bariz.19:05 19:07 bende bekliyorum maalesef. O igne duyumculari bsy demeseydi umudum olurdu. O yazdi bitti. Enim icin. Galasevgisi+ barondan + gurrpegiden haber yok cit yok
Yahu siyaset devreye girse ali koç un tarafında mı yer alır ? Adam açık açığa gezi ye destek verdi ..
Tank palet fabrikasını sabote etti..
Aslında bubların koç grubunu tasviye etmek gerek ülkeden
!!19:05 pustlugu yaparlarSakin olalım , operasyon yaptılar foruma resmen. Planliydi bariz.
O adamın dediği doğru olsa , şimdiye ses çıkmaz miydi ?
Göreceğiz ne olacağını.
Onlar göksel evet diyince heyecandan girdiler haberi olayın daha irfan boyutu var. Bu irfan gariban muric değil. Kapı gibi maaşı vardır. Kalıyorum bile diyebilir.Fb bitirmiş olsa yağız çoktan girerdi o Twitter duyumcuları yağızdan iyi biliyor olamaz herhalde
Kaymak?
vedat murici acıklasana o zaman birader
19:05 pustlugu yaparlar
Bi telefon açsalar "görüşmelere başlanmıştır" deseler yalan da olmazGedson KAP göstermelik bile olsa şuan gelse herşey ortaya çıkacak şapka düşecek kel görünecek, bu kadar basit ilk defa mı Kap açıklaması yapıp oyuncuyu almayacağız, maksat gerçekler ortaya çıksın.