Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tamamda rengim alternatifi olandan 1-2 milyon pahalıdır da bu artılarıyla alırsın ama dendiği gibi 10 milyonlar görüldüyse ligi bilmiyor diye 5 milyonluk oyuncuyu almamazlık etmezsin herhalde

üstelik alternatifi olması pazarlıkta da güçlü kılar elimizi
Ben fiyatı yanlış buluyorum zaten niyeti yazdım.

30+ ŞL geliri var ve direkt oynayacak oyuncu derdindeler.

Hüsnü adamı hasta etme. Okuduğunu anlamayı öğren. Sanırım dediğim bu üçünden başka transfer yapmayız manasında dedim. Irfan bir yere gidecekse ki bu Fener olmayacak.

Bu ne şimdi ? ya birşey yazma ya etiketle de gorelim.. neyine hasta oldun anlamadim ki yazdığın kısım yanlış anlaşılmaya elverisliydi basit bir şeyi bu kadar uzatacagini bilsem zaten yazmazdim..

Ayrıca abi dedik bunca zaman ilk ve son kez belirteyim bu üslubu tekrar kullanırsan aynı şekil cevap veririm

Katılıyorum üstad özellikle orta sahadaki kalite ve çeşitlilik göz dolduruyor.

————-taylan——-——
—-taylan———taylan—-

Şu kadroyu şampiyon yapamayan hoca istifa etsin zaten. Hocaya yazar.
feg belhanda kılınç etobo akbaba 10 tane adam var.Verim alamıyor hoca bu sene.Korner bile atmayı beceremiyor takım.

Orta sahaya kuvvetli top calan adam alin ula. Taylani cekelim 8 e orta saha alarm veriyor. 4 3 3 oynayalim iste

İrfan sadece bir orta saha değil kapanan takımlara karşı dönen seken toplarda tamamen skor yapma olasılığı olan bir oyuncu özellikle deplasman da çok daha etkili olacaktır

İrfan konusundan sıkıldım.

Bunlar, soz, nizam bilmez. Asagilik kompleksi olan insanlar Irfan'cim. Bulunduklari yerde akraba kontejanindan durduklari icin, kendi camiasi elini uzattiginda isirarak rustunu ispata calisan pustlardir bunlar. Sozleri, nizamlari, degerleri yoktur. Gun geldiginde tipki isimlerininde olmayacagi, hatirlanmayacagi gibi.

6M euro + Akbaba + Sener + sonradan 15% + 50.000 sampiyonluk bonusu.

yeterli olacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt