Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hafta ici bu haysiyetsizleri dövw döve basaksehire yollamak lazim. Her türlü cirkeflik filan yapilmali.döve döve yeneceksin.

Gedson Fernandes 1.5 yıllığına kiralandı

P10131-200255.webp

Peki İrfan sence o kadar para verilecek adam mı ?

Mesela neyini gördün ? Şampiyonlar Ligindeki hat-trick yaptığı maç harici hangi büyük maçta ne yaptı mesela ? ibb' nin şampiyon olduğu yılda dahil olmak üzere ?
O adamın yanında 3-4 tane toptan bilen adam olsun ligi kasıp savurur. Başak'ı hala forveti yok kalecileri formsuz defans dese öylesine. İrfan lige damgasını vuracaktır. Ayrıca adam Türk. Bu ne demek? Gelecek sene kesin şekilde yabancı sınırı gelecek demek. Çok yazık oldu. Keşke hiç topa girmeseydik Başak'ta kalsaydı.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Irfan olmayınca en iyisi geldi. Irfani kimse takmaz artık.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gedson işine çok sevindim ama bizde serbest vuruş kullanacak adam yok en çok ona sinir oluyorum.

Üff. Gedson'u aldık ve 2021 Avrupa şampiyonasında boy gösterecek. Renato Sanches gibi bir performans verse iyi para da kazanırız

Ya belki ali koc salagini gaza getirip elindeki 10 milyonu irfana caktirip biz gedson u kiraliycaz??

Belki ali kocun kompleksini bilen FT yem atti, sazan da avlandi! ;)

Ya bre zındıklar size olayi 157. sayfada acikladim irfan olayini inanmadiniz bana, yem dedim bu irfani, sazan avı dedim!!

Gedson mujdesi verdim, anlamadiniz ! ;)

Haha sikeciler orta sahayi duz oyuncularla doldurdular, sadece guya bize calim atmak icin.

Verstuurd vanaf mijn SM-G973F met Tapatalk

Bu aptal sığır sürüsü hala, bunlarda nasıl limit oluyorsa transfer yapıyor diyorlar. Ulan aklını sevdiklerim siz yıllardır bok çukurunda sürünurken oluyorda bizim nasıl olmuyor. Bunlarda ki akıl yemin ederim bol böceği ile eşit işleri güçleri bok toplamak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt