Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız 11 milyonsa gerçekten kazık iyi girer fbye
Bu paralara almadığımız için şanslıyız bence

beyler koşan bi takım göreceğiz lan çalım atabilen, topu alıp giden
şaka gibi lan
takım kosacak

Beyler ben Gedson'u formalı pozla görmeden önce inanmam.

Malum bela paratoneri gibiyiz bütün aksilikler bizi buluyor son anda bir pürüz çıkacak diye çok korkuyorum.

valla irfan iyi gedson daha iyi filan diyemem

sahaya çıksınlar görelim bakalım

Ben hala İrfan'ın imza attığını sanmıyorum. Bekleyelim bakalım. Sokabildikleri kadar soksun başak yöneticileri.

1612113476768.webp

Gedson isim olarak çok önde oyuncu ama şüphelerim var. Birincisi Oyuncu bizi ne kadar sahiplenecek bunu görmek lazım. Burayı küçük görüp gitmek isteyebilir. İkincisi totenhamda kiralık almış oynayamamış, neden sürekli kiralıyor benfica demekki bazı sıkıntıları var. Tamam oyuncunun bir kalitesi var ama çok havaya girmemek lazım bekleyip göreceğiz. İrfan için görüşüm, bize gelseydi cuk otururdu ama fbde hiçbir fark yaratmaz çok iyi adamları vardı zaten ortasahada.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Gedsonu biraz abartmiyor musnuz yok ortalik yanar felan nedir biraz abartili cümleler

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yabancı sınırı gelince ne olacak. taylan hariç hepsi yabancı..

kiralik adamlara sevinip sonra .. seri/lemna/nzonzi .. gib gittiklerine sevincez . Irfan mutlaka alinmaliydi.. emre kilinc kesin verilmeliydi .. zaten bedavaya almissin emreyi ver gitsin .. bos topcu zaten 0 etkisi var bu oyun sisteminde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt