- 1 Mayıs 2018
- 57.829
- 48.603
- 3.873
PUAHUAHUHAUAHAUHAUHAUAUAHA
nasil Kitledik 10M euroyu ama
puahauhuaa
nasil Kitledik 10M euroyu ama
puahauhuaa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu wakayeme de baya iyi topçu ha, yalnız Trabzon her an üç olabilir

Geldi bileGedson kap istiyorum lütfen
Valla ben de çok umitlenmistim ama çok büyük para.yok yaw içim buruk hala irfan yüzünden
gerçi gün içinde haberim olmuştu
sinan yılmazla dmleşmiştim twitterdan
fbye yakın demişti
sonra @Umut Gül kolpa bir duyum verdi wpden
daha da umutlandım
ilk başta FT sonra UMUT mahvetti beni
Bizle fenerle mac yaptilar icimizden gecen oyunculardan biriŞu gedson'u çok beğenen adamlara ciddi ciddi soruyorum? Adamı kaç defa izlediniz kaç defa? İzlediysenşz bile en az 2 yıl önce olmalı zira adam 2 yıldır top oynayamıyor, yok yani 11 çıktığı maç bir elin parmağı. Nerede ne zaman izlediniz?
MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geldiğinde izlersin birader sıkma canınıŞu gedson'u çok beğenen adamlara ciddi ciddi soruyorum? Adamı kaç defa izlediniz kaç defa? İzlediysenşz bile en az 2 yıl önce olmalı zira adam 2 yıldır top oynayamıyor, yok yani 11 çıktığı maç bir elin parmağı. Nerede ne zaman izlediniz?
Onyekuru gibi düşün hocam. Geldiğinde herkes senin gibi düşünüyordu. Ama farkını 2 gün önce gösterdi. Onun gibi bak yani olayaŞu gedson'u çok beğenen adamlara ciddi ciddi soruyorum? Adamı kaç defa izlediniz kaç defa? İzlediysenşz bile en az 2 yıl önce olmalı zira adam 2 yıldır top oynayamıyor, yok yani 11 çıktığı maç bir elin parmağı. Nerede ne zaman izlediniz?