Yavuz Demirbaş
Parçalı Üye
- 17 Temmuz 2010
- 4.940
- 1.286
- 2.223
Gençler bu gedson 6 numara degilmi?irfan olmayinca b plani nasil gedson oluyor anlamadim?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keyifler gıcır rengomm@Murat Ünsal Olmadığın masa yok la![]()
irfan transferini istedik diye bu mudur yani?
kum saati kalmadı mı şimdi. üzüldümHalil Dervişoğlu
Henry Onyekuru
Mostafa Mohamed
Yedlin
Gedson
İrfan Can Kahveci
Kaan Ayhan
Ferro
Yusuf
hayırlı olsun daha da gelen giden olmaz muhtemelen
Gençler bu gedson 6 numara degilmi?irfan olmayinca b plani nasil gedson oluyor anlamadim?
Her daim böyle olsunn..Keyifler gıcır rengomm
8 numaraGençler bu gedson 6 numara degilmi?irfan olmayinca b plani nasil gedson oluyor anlamadim?
Yapma bak adamın geldiğine sevinGedson un satın alma opsiyonu İrfan ile eş değerse
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Morinho genc adam oynatmaz. Gecmisine bakın Salah ı gönderdi . Kevin de Bruyne u yolladı begenmediğinden.Gedson isim olarak çok önde oyuncu ama şüphelerim var. Birincisi Oyuncu bizi ne kadar sahiplenecek bunu görmek lazım. Burayı küçük görüp gitmek isteyebilir. İkincisi totenhamda kiralık almış oynayamamış, neden sürekli kiralıyor benfica demekki bazı sıkıntıları var. Tamam oyuncunun bir kalitesi var ama çok havaya girmemek lazım bekleyip göreceğiz. İrfan için görüşüm, bize gelseydi cuk otururdu ama fbde hiçbir fark yaratmaz çok iyi adamları vardı zaten ortasahada.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi