Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 26.525
- 13.740
- 1.998
Onyekuru kac maca cikti?Fernandes bu sezon 4 maça çıkmış yanlis mi goruyorum forum yaniyor anlam veremedim
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru kac maca cikti?Fernandes bu sezon 4 maça çıkmış yanlis mi goruyorum forum yaniyor anlam veremedim
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Onyekuru ve mohammed kiralık değil. Zorunlu satın almaO değilde, hoca kiralık topçu istemiyorum dedi gene paso kiralık aldık![]()

yok ya basak tolga ile prosedür yapiyordurFener niye açıklamadı hala İrfan'I Yoksa vaz mı geçtiler?![]()
Böyleyse superrr
Böyleyse superrr
aga twitter indirme programları var indir onlardan bağlantıyı kopyala yapıştır inerBaba bu vifeoyu nasıl imdirebilirim ya harika hatikaaaa![]()
aynen göksel de dedi tuhafimiza gitti niye teklif yapmadilar diyeHâlâ İrfan yazmayın arkadaşlar Tolga oraya gitmiş herkes anlaştılar diyor. Biz de Gedson’u açıkladık o iş çoktan bitti belli ki.
Sırf biz almayalım diye ihtiyaçları olmayan bölgede yağlı kazığın üzerine oturdular. Olan İrfan’a oldu![]()
Atti bence tolga cigerci neden gitsin irfan tamam demeden tolgayi cagirmazlarBen hala İrfan'ın imza attığını sanmıyorum. Bekleyelim bakalım. Sokabildikleri kadar soksun başak yöneticileri.
Askere gitti kısa dönem yapıyorsa gelecek sezona yetişecek inşallah rdasAbi Muhammed neredeeee????????